Denizli'de Cinayet: 1 kişi öldü

ASAYİŞ 22.01.2019 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Cinayet: 1 kişi öldü

DENİZLİ20HABER- Denizli'nin Baklan ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.   Alınan bilgilere göre, dün akşam 20.00 sularında Baklan İlçesi, Çataloba Mahallesi’nde meydana gelen tartışma sonrası silahlar çekildi ve çıkan kavgada 1981 doğumlu olduğu belirtilen Yunus Karaaslan tüfekle vurularak öldürüldü.     İddialara göre çobanlık yapan F. K. ile aralarında husumet bulunan hayvan alım satım işi yapan Yunus Karaaslan, akşam saatlerinde F. K.’nin evinin önüne giderek tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce F.K. av tüfeği ile Karaaslanı vurarak öldürdü.   Olayın ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Yunus Kararaslan, olay yeri inceleme ve savcının incelemeleri sonrasında, Çal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bugün yapılacak otopsi sonrası, eşinden ayrı olan ve bir erkek çocuğu bulunan Karaaslan toprağa verilecek.   Yunus Karaaslan'ı tüfekle vuran F. K. ise olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim oldu. F.K. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecek.  

DENİZLİ20HABER- Denizli'nin Baklan ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgilere göre, dün akşam 20.00 sularında Baklan İlçesi, Çataloba Mahallesi’nde meydana gelen tartışma sonrası silahlar çekildi ve çıkan kavgada 1981 doğumlu olduğu belirtilen Yunus Karaaslan tüfekle vurularak öldürüldü.

 

 

İddialara göre çobanlık yapan F. K. ile aralarında husumet bulunan hayvan alım satım işi yapan Yunus Karaaslan, akşam saatlerinde F. K.’nin evinin önüne giderek tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce F.K. av tüfeği ile Karaaslanı vurarak öldürdü.

 

Olayın ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Yunus Kararaslan, olay yeri inceleme ve savcının incelemeleri sonrasında, Çal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bugün yapılacak otopsi sonrası, eşinden ayrı olan ve bir erkek çocuğu bulunan Karaaslan toprağa verilecek.

 

Yunus Karaaslan'ı tüfekle vuran F. K. ise olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim oldu. F.K. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.