Denizli'de Cinayet! 2 kişi öldürüldü

ASAYİŞ 07.12.2019 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Cinayet! 2 kişi öldürüldü

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bugün sabah meydana gelen olayda 2 kişi cinayete kurban gitti. 2 kişiyi öldüren Afgan uyruklu şahıs kendisini polise ihbar etti. Edinilen bilgilere göre,  Pamukkale ilçesi, Topraklık Mahallesi’nde bir evde dehşet veren olay yaşandı. Olayın yaşandığı evde Afgan uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi 2 kişiyi öldürdükten sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde incelemelerine devam ediyor. Olayla ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bugün sabah meydana gelen olayda 2 kişi cinayete kurban gitti. 2 kişiyi öldüren Afgan uyruklu şahıs kendisini polise ihbar etti.

Edinilen bilgilere göre,  Pamukkale ilçesi, Topraklık Mahallesi’nde bir evde dehşet veren olay yaşandı. Olayın yaşandığı evde Afgan uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi 2 kişiyi öldürdükten sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde incelemelerine devam ediyor.

Olayla ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.