Denizli'de cinayet şüphelisi kuzen tutuklandı

ASAYİŞ 07.07.2020 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de cinayet şüphelisi kuzen tutuklandı

Denizli’de 7 yıl önce kaybolan ve 9 metrelik su kuyusunda cansız bedenine ulaşılan şahsın ölümüyle suçlanan ve gözaltına alınan kuzen Ali Osman S. tutuklandı. Denizli’de 2013 yılında kaybolan tabelacı Levent Karaduman’ın (39) şüpheli kaybı ile ilgili suçlanan teyze çocuğu Ali Osman S. kuvvetli cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Şüphelinin babasına ait Baklan ilçesi Hadim Mahallesinde bulunan bahçe evindeki su kuyusunda Karaduman’ın önce ayakkabısına sonrasında ise cansız bedenine ulaşılmıştı.   Gözaltına alınan Ali Osman S.’nin emniyetteki ifadesinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Ali Osman S. tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Öte yandan Ali Osman S.’’nin babası bu sabah Çal Cumhuriyet Savcılığı tarafından gözaltına alındı.  

Denizli’de 7 yıl önce kaybolan ve 9 metrelik su kuyusunda cansız bedenine ulaşılan şahsın ölümüyle suçlanan ve gözaltına alınan kuzen Ali Osman S. tutuklandı.


Denizli’de 2013 yılında kaybolan tabelacı Levent Karaduman’ın (39) şüpheli kaybı ile ilgili suçlanan teyze çocuğu Ali Osman S. kuvvetli cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Şüphelinin babasına ait Baklan ilçesi Hadim Mahallesinde bulunan bahçe evindeki su kuyusunda Karaduman’ın önce ayakkabısına sonrasında ise cansız bedenine ulaşılmıştı.

 

Gözaltına alınan Ali Osman S.’nin emniyetteki ifadesinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Ali Osman S. tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Öte yandan Ali Osman S.’’nin babası bu sabah Çal Cumhuriyet Savcılığı tarafından gözaltına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.