Denizli'de çocuklar 80 Günde Dünya Gezisini seyretti

KÜLTÜR 12.04.2019 - 17:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de çocuklar 80 Günde Dünya Gezisini seyretti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘80 Günde Dünya Gezisi’ adlı oyun ile çocukların karşısına çıktı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından, bu yıl ilk kez 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahnelenen ‘80 Günde Dünya Gezisi’ adlı oyun çocuklar ile buluşmaya devam ediyor. Jules Verne’nin yazdığı Önder Tahmaz’ın uyarlayıp Deniz Kaptan’ın yönetmenliğini yaptığı oyun çocuklardan büyük ilgi görüyor. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ilk kez sahnelenen oyun, o tarihten bu yana her hafta düzenli olarak çocuklarla buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu'nda sahnelenen oyuna gelen çocuklar unutamayacakları bir anıya sahip oldu.   Çocuklara 23 Nisan hediyesi Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından ‘80 Günde Dünya Gezisi’ adlı oyun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu'nda saat 16:00’da ücretsiz olarak sergilenecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘80 Günde Dünya Gezisi’ adlı oyun ile çocukların karşısına çıktı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından, bu yıl ilk kez 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahnelenen ‘80 Günde Dünya Gezisi’ adlı oyun çocuklar ile buluşmaya devam ediyor. Jules Verne’nin yazdığı Önder Tahmaz’ın uyarlayıp Deniz Kaptan’ın yönetmenliğini yaptığı oyun çocuklardan büyük ilgi görüyor. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ilk kez sahnelenen oyun, o tarihten bu yana her hafta düzenli olarak çocuklarla buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu'nda sahnelenen oyuna gelen çocuklar unutamayacakları bir anıya sahip oldu.

 

Çocuklara 23 Nisan hediyesi

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından ‘80 Günde Dünya Gezisi’ adlı oyun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu'nda saat 16:00’da ücretsiz olarak sergilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.