Denizli'de çocuklar yaz tatilinde havuzlara akın ediyor

SAĞLIK 28.06.2019 - 15:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de çocuklar yaz tatilinde havuzlara akın ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerde hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksleri yaz tatilinde çocukların uğrak mekanı oldu. Sıcak havalardan bunalan binlerce çocuk modern tesislerde hem eğleniyor, hem de yüzmeyi öğreniyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerde hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksleri yıl boyunca 7'den 70'e tüm vatandaşlara hizmet verirken, yaz tatili ile birlikte özellikle çocukların uğrak mekanı olmaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl açtığı Yaz Spor Okulları kapsamında 1. dönem yüzme kurslarına 7 bin 500 dolayında vatandaş kayıt yaptırdı. Yaz tatili olması nedeniyle özellikle çocuklar yüzme kurslarına yoğun ilgi gösterdi. Sıcak havalardan bunalan çocuklar Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kapalı yüzme havuzlarında hem eğleniyor hem de yüzmeyi öğreniyor. Yüzme kurslarının 2. dönem kayıtlarının Temmuz ayı sonunda başlayacağı açıklandı.   “Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer” Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özellikle çocukların ve gençlerin sporla iç içe yaşaması için hayata geçirdikleri yatırımlara olan yoğun ilginin kendilerini de mutlu ettiğini kaydetti. Denizli'de yaşayan herkesin spor yapması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Yaz tatilinde çocuklarımız, gençlerimiz ve her yaştan hemşehrimiz ücretsiz kurslarımıza büyük ilgi gösteriyor" dedi. Çocukların mutluluğunun her şeye değeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Şehrimizde yaşayan herkesin mutlu olabilmesi için gece gündüz gayret etmeye devam ediyoruz. İnşallah Denizlimizde yüzme bilmeyen kimse kalmayacak” dedi.   Çocuklar mutlu Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplekslerinden faydalanan çocuklar verilen hizmetten oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek şunları kaydetti:   Nisanur Başkaya: Geçen yıl 2 dönem buraya geldim, yaz döneminde de geliyorum. Yüzmeyi öğrendim, 2 metrelik havuzda yüzebiliyorum. Çok eğlenceli ve çok faydalı.   Doğukan Özmen: Bu sene ilk kez geldim, yüzmeyi yavaş yavaş öğreniyorum. Yüzmek çok faydalı. Seneye de gelmeyi planlıyorum.   Yunus Emre Selim: Eğleniyorum, burada çok güzel vakit geçiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum.   Yunus Emre Erdem: Yüzmeyi çok seviyorum ve çok eğlenceli. Yüzme kursu çok eğlenceli, yararı oluyor. Gelecek sene de geleceğim.   Buğra Coşkun: Yüzme, bizim için çok yararlı, hem spor hem de eğlence. Gelecek sene de gelmeye çalışacağım.   Yüzme Antrenörü Aydın Kocadurdu: Okulların kapanmasıyla beraber kurslara ilgi, alaka daha fazla. Çocukların yaz tatilini güzel geçirmelerini sağlıyor, yüzme öğretiyoruz. 7 yaş ve üstü tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz.  

Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerde hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksleri yaz tatilinde çocukların uğrak mekanı oldu. Sıcak havalardan bunalan binlerce çocuk modern tesislerde hem eğleniyor, hem de yüzmeyi öğreniyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerde hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksleri yıl boyunca 7'den 70'e tüm vatandaşlara hizmet verirken, yaz tatili ile birlikte özellikle çocukların uğrak mekanı olmaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl açtığı Yaz Spor Okulları kapsamında 1. dönem yüzme kurslarına 7 bin 500 dolayında vatandaş kayıt yaptırdı. Yaz tatili olması nedeniyle özellikle çocuklar yüzme kurslarına yoğun ilgi gösterdi. Sıcak havalardan bunalan çocuklar Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kapalı yüzme havuzlarında hem eğleniyor hem de yüzmeyi öğreniyor. Yüzme kurslarının 2. dönem kayıtlarının Temmuz ayı sonunda başlayacağı açıklandı.

 

“Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özellikle çocukların ve gençlerin sporla iç içe yaşaması için hayata geçirdikleri yatırımlara olan yoğun ilginin kendilerini de mutlu ettiğini kaydetti. Denizli'de yaşayan herkesin spor yapması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Yaz tatilinde çocuklarımız, gençlerimiz ve her yaştan hemşehrimiz ücretsiz kurslarımıza büyük ilgi gösteriyor" dedi. Çocukların mutluluğunun her şeye değeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Şehrimizde yaşayan herkesin mutlu olabilmesi için gece gündüz gayret etmeye devam ediyoruz. İnşallah Denizlimizde yüzme bilmeyen kimse kalmayacak” dedi.

 

Çocuklar mutlu

Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplekslerinden faydalanan çocuklar verilen hizmetten oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

 

Nisanur Başkaya: Geçen yıl 2 dönem buraya geldim, yaz döneminde de geliyorum. Yüzmeyi öğrendim, 2 metrelik havuzda yüzebiliyorum. Çok eğlenceli ve çok faydalı.

 

Doğukan Özmen: Bu sene ilk kez geldim, yüzmeyi yavaş yavaş öğreniyorum. Yüzmek çok faydalı. Seneye de gelmeyi planlıyorum.

 

Yunus Emre Selim: Eğleniyorum, burada çok güzel vakit geçiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum.

 

Yunus Emre Erdem: Yüzmeyi çok seviyorum ve çok eğlenceli. Yüzme kursu çok eğlenceli, yararı oluyor. Gelecek sene de geleceğim.

 

Buğra Coşkun: Yüzme, bizim için çok yararlı, hem spor hem de eğlence. Gelecek sene de gelmeye çalışacağım.

 

Yüzme Antrenörü Aydın Kocadurdu: Okulların kapanmasıyla beraber kurslara ilgi, alaka daha fazla. Çocukların yaz tatilini güzel geçirmelerini sağlıyor, yüzme öğretiyoruz. 7 yaş ve üstü tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.