Denizli'de çocukların kavgası kanlı bitti

ASAYİŞ 27.08.2019 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de çocukların kavgası kanlı bitti

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yaşları küçük olan iki çocuğun kavgasında bir çocuk bıçakla yaralandı.   Olay, dün gece 22.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Gümüşler Yeni Mahalle, 5047 sokakta meydana geldi. İddialara göre H.G. (15) isimli çocuk gün içerisinde kuzeninin boğazını sıktığı için Y.E.E. (14) ile tartıştı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Kavgayı yanlarında bulunan arkadaşları ayırdı. Ancak Y.E.E. daha sonra eve giderek bıçakla birlikte geri döndü. Bıçakla H.G.’ye saldıran Y.E.E. savurduğu bıçağı eliyle önleyen H.G. nin yaralanmasına neden oldu. Araya girenlerin ayırdığı kavga sonrası ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri elinden yaralanan H.G.’yi hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise H.G.’yi bıçakla yaralayan Y.E.E.’yi ifadesini almak üzere Çocuk Şube’ye götürdü.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yaşları küçük olan iki çocuğun kavgasında bir çocuk bıçakla yaralandı.

 

Olay, dün gece 22.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Gümüşler Yeni Mahalle, 5047 sokakta meydana geldi. İddialara göre H.G. (15) isimli çocuk gün içerisinde kuzeninin boğazını sıktığı için Y.E.E. (14) ile tartıştı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Kavgayı yanlarında bulunan arkadaşları ayırdı. Ancak Y.E.E. daha sonra eve giderek bıçakla birlikte geri döndü. Bıçakla H.G.’ye saldıran Y.E.E. savurduğu bıçağı eliyle önleyen H.G. nin yaralanmasına neden oldu. Araya girenlerin ayırdığı kavga sonrası ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri elinden yaralanan H.G.’yi hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise H.G.’yi bıçakla yaralayan Y.E.E.’yi ifadesini almak üzere Çocuk Şube’ye götürdü.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.