Denizli’de çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

ASAYİŞ 05.12.2019 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılığına yönelik operasyonda çok sayıda silah, mühimmat ve malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.   Denizli Cumhuriyete Başsavcılığının talimatı üzerine Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Denizli’de silah ve mühimmat kaçakçılığı yapmak isteyen bir kişi tespit edildi. 3 Aralık’ta düğmeye basan ekipler, düzenlenen operasyonda yasa dışı yollardan satışa sunulmak istenen çok sayıda mühimmat ve malzeme ele geçirdi.   Operasyon kapsamında yapılan aramalarda toplam; 73adet tabanca yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzeme, 1 adet matkap/torna cihazı, 21 adet tabanca, 26 adet şarjör, 9 adet fişek, 4 adet havalı/av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet otomatik tabanca 2 adet hançer/kılıç, 1 adet kelebek bıçak bulunarak el konuldu.   Operasyonda Silah-Mühimmat Kaçakçılığı suçundan yakalanan 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edilen mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.    

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılığına yönelik operasyonda çok sayıda silah, mühimmat ve malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

 

Denizli Cumhuriyete Başsavcılığının talimatı üzerine Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Denizli’de silah ve mühimmat kaçakçılığı yapmak isteyen bir kişi tespit edildi. 3 Aralık’ta düğmeye basan ekipler, düzenlenen operasyonda yasa dışı yollardan satışa sunulmak istenen çok sayıda mühimmat ve malzeme ele geçirdi.

 

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda toplam; 73adet tabanca yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzeme, 1 adet matkap/torna cihazı, 21 adet tabanca, 26 adet şarjör, 9 adet fişek, 4 adet havalı/av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet otomatik tabanca 2 adet hançer/kılıç, 1 adet kelebek bıçak bulunarak el konuldu.

 

Operasyonda Silah-Mühimmat Kaçakçılığı suçundan yakalanan 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edilen mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.