Denizli'de Corona Virüsü Aşka Engel Olamadı

GÜNDEM 26.03.2020 - 18:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Corona Virüsü Aşka Engel Olamadı

Daha önce aldıkları nikâh tarihleri Corona virüsünün yoğun olduğu günlere denk gelen genç Çiftler, Sevgi Olgun ve Şahin Arslan Çameli Belediyesi Konferans Salonunda sadece iki şahitle ve davetsiz olarak nikâh kıydırdı.   Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Çiftlerin Nikahını Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıydı. Nikâh töreninde ‘Corona’ önlemleri uygulandı. Ellerini dezenfektanla temizledikten sonra nikâh masasına oturan çift ve şahitleri 1 metre mesafe kuralına uyarken çiftlerde birbirinden uzak kaldı.     Başkan Arslan hastalıkta ve sağlıkta iyi günde kötü günde evlenmeyi kabul ediyor musun?" sorusuna yüksek sesle 'evet' diye bağıran gençlere, canlı yayında yakınları da alkışlayarak destek verdi. Nikah kıyan gençler salonda, aileleri ise sosyal medyadan canlı yayında heyecanlarını ve sevinçlerini paylaştı. “Sevdiklerimizin sağlığı nikâh töreninden daha önemliydi. Bu anlamda önlem alan belediyeye teşekkür ediyoruz. Bizim için de farklı bir anı olmuş oldu. Corona virüsü aşkımıza engel olamaz” dedi.     Gelin Olgun ise “Evinde kal Türkiye” diyerek herkesi uyarılara uymaya çağırdı.

Daha önce aldıkları nikâh tarihleri Corona virüsünün yoğun olduğu günlere denk gelen genç Çiftler, Sevgi Olgun ve Şahin Arslan Çameli Belediyesi Konferans Salonunda sadece iki şahitle ve davetsiz olarak nikâh kıydırdı.

 

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Çiftlerin Nikahını Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıydı. Nikâh töreninde ‘Corona’ önlemleri uygulandı. Ellerini dezenfektanla temizledikten sonra nikâh masasına oturan çift ve şahitleri 1 metre mesafe kuralına uyarken çiftlerde birbirinden uzak kaldı.

 

 

Başkan Arslan hastalıkta ve sağlıkta iyi günde kötü günde evlenmeyi kabul ediyor musun?" sorusuna yüksek sesle 'evet' diye bağıran gençlere, canlı yayında yakınları da alkışlayarak destek verdi. Nikah kıyan gençler salonda, aileleri ise sosyal medyadan canlı yayında heyecanlarını ve sevinçlerini paylaştı. “Sevdiklerimizin sağlığı nikâh töreninden daha önemliydi. Bu anlamda önlem alan belediyeye teşekkür ediyoruz. Bizim için de farklı bir anı olmuş oldu. Corona virüsü aşkımıza engel olamaz” dedi.

 

 

Gelin Olgun ise “Evinde kal Türkiye” diyerek herkesi uyarılara uymaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.