Denizli'de deprem olduğu sırada doğumdaydı

DENİZLİ 20.03.2019 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de deprem olduğu sırada doğumdaydı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem meydana geldiği sırada, hastanede bir kadın doğum yaptığı öğrenildi.     Olay, Acıpayam Devlet Hastanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde sancılarının tutmasıyla birlikte hastaneye gelen kadın, acil olarak doğumhaneye alındığı sırada, doğum yapmak üzereyken deprem meydana geldi. Hasta ve hasta yakınlarının da bu dakikalarda büyük bir telaş içerisinde olduğu ve sağlık açısından her hangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.           Kaynak: acipayamgazetesi.com

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem meydana geldiği sırada, hastanede bir kadın doğum yaptığı öğrenildi.

 

 

Olay, Acıpayam Devlet Hastanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde sancılarının tutmasıyla birlikte hastaneye gelen kadın, acil olarak doğumhaneye alındığı sırada, doğum yapmak üzereyken deprem meydana geldi. Hasta ve hasta yakınlarının da bu dakikalarda büyük bir telaş içerisinde olduğu ve sağlık açısından her hangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

Kaynak: acipayamgazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.