Denizli'de Depremden Korkan Kadın Atladı

DENİZLİ 20.03.2019 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Depremden Korkan Kadın Atladı

Denizli’de  sabah saatlerinde 5.3 şiddetinde deprem gerçekleşti. Deprem birçok ilde şiddetli olarak hissedildi.       Edinilen bilgiye göre, Yaşanan deprem panik yaratırken bir kadın Pamukkale ilçesi, 15 Mayıs Mahallesi'nde bir  binanın 1.katından  aşağı atlayan kadın, hafif bir şekilde yaralandı, olduğu yere hemen sağlık ekipleri yönlendirildi. Ayağından yaralandığı belirtildi.     Fotoğraftaki yazı, sehven hatalı yazılmıştır...

Denizli’de  sabah saatlerinde 5.3 şiddetinde deprem gerçekleşti. Deprem birçok ilde şiddetli olarak hissedildi.

 

 

 

Edinilen bilgiye göre, Yaşanan deprem panik yaratırken bir kadın Pamukkale ilçesi, 15 Mayıs Mahallesi'nde bir  binanın 1.katından  aşağı atlayan kadın, hafif bir şekilde yaralandı, olduğu yere hemen sağlık ekipleri yönlendirildi. Ayağından yaralandığı belirtildi.

 

 

Fotoğraftaki yazı, sehven hatalı yazılmıştır...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.