Denizli'de dün akşam 6 mahallede elektrikler kesildi

DENİZLİ 14.05.2019 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de dün akşam 6 mahallede elektrikler kesildi

Denizli'de merkez ilçelerde bulunan 6  mahallede dün akşam kesilen  elektriğin sebebi belli oldu.     Denizli Aydem Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, dün 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü, saat 23.40 sıralarında başlayan kesinti ara ara elektriklerin gelip gitmesine neden oldu. Kesintinin sebebi ise anlık oluşan arızadan dolayı olduğu belirtildi. Ekipler tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilse de sokak aydınlatmaları ve evlere giden elektrikler mahallelerde karanlığa sebep oldu.   Elektrik kesintisi sırasında evlerine dönenler ise telefonun ışığı ile kaldırımlarda yollarına devam etti. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan Halk Caddesi'ne bağlanan, Atatürk Caddesi boyunca elektrikler olmadığından sokaklar ve caddeler karanlıkta kaldı. Elektrik kesinti 00.50 sıralarında arızanın düzeltilmesiyle birlikte vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Elektrik kesintisinin yaşandığı bölgeler ise şöyle; Topraklık,Pelitlibağ,Hacıkaplanlar,Atalar ve Anafartalar Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilendi.  

Denizli'de merkez ilçelerde bulunan 6  mahallede dün akşam kesilen  elektriğin sebebi belli oldu.

 

 

Denizli Aydem Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, dün 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü, saat 23.40 sıralarında başlayan kesinti ara ara elektriklerin gelip gitmesine neden oldu. Kesintinin sebebi ise anlık oluşan arızadan dolayı olduğu belirtildi. Ekipler tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilse de sokak aydınlatmaları ve evlere giden elektrikler mahallelerde karanlığa sebep oldu.

 

Elektrik kesintisi sırasında evlerine dönenler ise telefonun ışığı ile kaldırımlarda yollarına devam etti. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan Halk Caddesi'ne bağlanan, Atatürk Caddesi boyunca elektrikler olmadığından sokaklar ve caddeler karanlıkta kaldı. Elektrik kesinti 00.50 sıralarında arızanın düzeltilmesiyle birlikte vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Elektrik kesintisinin yaşandığı bölgeler ise şöyle; Topraklık,Pelitlibağ,Hacıkaplanlar,Atalar ve Anafartalar Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.