Denizli’de dün toprağa verilen kişi sayısı en yoğun gününü yaşadı

DENİZLİ 25.11.2020 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’de dün toprağa verilen kişi sayısı en yoğun gününü yaşadı

Koronavirüs vakalarının her geçen gün arttığı Denizli’de, ölüm oranları da artmaya devam ediyor. Denizli’de dün koronavirüs salgını ve çeşitli nedenlerden dolayı vefat edenlerin sayısı en yoğun gününü yaşayarak toprağa verilenlerin sayısı 70 olarak yer aldı.   Kovid-19 salgının en yoğun yaşayan illerinden olan Denizli’de, salgının ikinci devresinde ölüm oranlarındaki artış devam ediyor. Her gün sosyal medya hesaplarından, test sonucunun pozitif çıktığı veya bir yakınını koronavirüs nedeniyle kaybettiği mesajları yaygınlaşmaya başladı. Kovid-19 tedbirlerini dikkate almayan vatandaşlar yüzünden yayılan salgın her gün can almaya devam ediyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü resmi verilerine göre; Denizli’de 3 gün içerisinde 191 kişi çeşitli nedenlerden dolayı olsa da bir kısmının koranadan toprağa verildi. 22 Kasım Pazar günü 62 kişi, 23 Kasım Pazartesi günü 59 kişi, 24 Kasım Salı günü (dün) en yoğun gün olarak 70 kişi toprağa verildi.   24 Kasım Salı günü toprağa verilenlerin isimleri şöyle;  

Koronavirüs vakalarının her geçen gün arttığı Denizli’de, ölüm oranları da artmaya devam ediyor. Denizli’de dün koronavirüs salgını ve çeşitli nedenlerden dolayı vefat edenlerin sayısı en yoğun gününü yaşayarak toprağa verilenlerin sayısı 70 olarak yer aldı.

 

Kovid-19 salgının en yoğun yaşayan illerinden olan Denizli’de, salgının ikinci devresinde ölüm oranlarındaki artış devam ediyor. Her gün sosyal medya hesaplarından, test sonucunun pozitif çıktığı veya bir yakınını koronavirüs nedeniyle kaybettiği mesajları yaygınlaşmaya başladı. Kovid-19 tedbirlerini dikkate almayan vatandaşlar yüzünden yayılan salgın her gün can almaya devam ediyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü resmi verilerine göre; Denizli’de 3 gün içerisinde 191 kişi çeşitli nedenlerden dolayı olsa da bir kısmının koranadan toprağa verildi. 22 Kasım Pazar günü 62 kişi, 23 Kasım Pazartesi günü 59 kişi, 24 Kasım Salı günü (dün) en yoğun gün olarak 70 kişi toprağa verildi.

 

24 Kasım Salı günü toprağa verilenlerin isimleri şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.