Denizli'de dur ihtarına uymayan şahıs yakalandı!

DENİZLİ 23.01.2018 - 14:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de dur ihtarına uymayan şahıs yakalandı!

Denizli'de dur ihtarına uymayan şahıs ile polis ekipleri arasında yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Çeşitli suçlardan araması bulunan şahıs ekipler tarafından yakalandı. Denizli'de asayiş uygulaması esnasında dur ihtarına uymayan araç sürücüsü polisten kaçmaya çalıştı. Polis ekiplerinin Sümer Mahallesi’nde uzun süren kovalama sonucunda kaçan şahıs ara sokaklara girip izini kaybettirmeye çalıştı.  Polisten kaçmaya çalışan Ali K. isimli şahıs bir süre kaçtıktan sonra üçgen meydanına doğru kaçmaya başladı. Üçgende bulunan ışıklara takılan şahıs yakalanacağını anlayınca yaya olarak kaçmayı sürdürdü.    Aracını ışıklarda bırakıp kaçan şahıs yaya olarak bir süre koştuktan sonra kısa sürede önü polis ekipleri tarafından kesilerek yakalandı.   Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan Ali K.'yı yakalayarak gözaltına polis ekipleri şahsın (GBT) Genel Bilgi Taraması'na sokulduğunda bazı suçlardan arandığı ortaya çıktı.   Kaynak: haberdenizli.com

Denizli'de dur ihtarına uymayan şahıs ile polis ekipleri arasında yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Çeşitli suçlardan araması bulunan şahıs ekipler tarafından yakalandı.



Denizli'de asayiş uygulaması esnasında dur ihtarına uymayan araç sürücüsü polisten kaçmaya çalıştı. Polis ekiplerinin Sümer Mahallesi’nde uzun süren kovalama sonucunda kaçan şahıs ara sokaklara girip izini kaybettirmeye çalıştı.  Polisten kaçmaya çalışan Ali K. isimli şahıs bir süre kaçtıktan sonra üçgen meydanına doğru kaçmaya başladı. Üçgende bulunan ışıklara takılan şahıs yakalanacağını anlayınca yaya olarak kaçmayı sürdürdü.

 

 Aracını ışıklarda bırakıp kaçan şahıs yaya olarak bir süre koştuktan sonra kısa sürede önü polis ekipleri tarafından kesilerek yakalandı.

 

Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan Ali K.'yı yakalayarak gözaltına polis ekipleri şahsın (GBT) Genel Bilgi Taraması'na sokulduğunda bazı suçlardan arandığı ortaya çıktı.
 

Kaynak: haberdenizli.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.