Denizli'de eğlence mekanları denetleniyor

ASAYİŞ 08.01.2020 - 14:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de eğlence mekanları denetleniyor

Denizli’de asayiş ve ahlak polisi tarafından haftalık denetimler sonucunda 176 eğlence mekanı kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucu 9 işyerine mevzuatlara uymadığı gerekçesi ile işlem yapılırken 3 iş yeri ruhsatsız çalıştırılmasından dolayı mühürlendi.   Denizli’de emniyet birimlerinin düzenli şekilde yürüttüğü çalışmalar sonucundan kontrol ve denetimlerinde 176 umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine yapılan denetimlerde araması bulunan 1 kişi ve yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 kişi hakkında işlem yapıldı. Denetimlerde 9 işyerine mevzuat hükümlerine uymamaktan işlem yapıldı. 3 işyerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilerek belediye ekiplerince mühürlendi.    YABANCI UYRUKLU KADIN SINIR DIŞI EDİLDİ Bir iş yerinde ise 1’i yabancı uyruklu 9 kadının konsomatrislik yapıldığı tespit edilerek ilgili kurumlar bilgilendirildi. Yabancı uyruklu kadının gerekli işlemleri yapılarak sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.   ARANMASI BULUNAN 207 KİŞİ YAKALANDI Ekiplerin haftalık yaptığı çalışmalar neticesinden Denizli’de 34 bin 859 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılırken aranması bulunan 207 kişi yakalandı.

Denizli’de asayiş ve ahlak polisi tarafından haftalık denetimler sonucunda 176 eğlence mekanı kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucu 9 işyerine mevzuatlara uymadığı gerekçesi ile işlem yapılırken 3 iş yeri ruhsatsız çalıştırılmasından dolayı mühürlendi.

 

Denizli’de emniyet birimlerinin düzenli şekilde yürüttüğü çalışmalar sonucundan kontrol ve denetimlerinde 176 umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine yapılan denetimlerde araması bulunan 1 kişi ve yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 kişi hakkında işlem yapıldı. Denetimlerde 9 işyerine mevzuat hükümlerine uymamaktan işlem yapıldı. 3 işyerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilerek belediye ekiplerince mühürlendi.

 

 YABANCI UYRUKLU KADIN SINIR DIŞI EDİLDİ

Bir iş yerinde ise 1’i yabancı uyruklu 9 kadının konsomatrislik yapıldığı tespit edilerek ilgili kurumlar bilgilendirildi. Yabancı uyruklu kadının gerekli işlemleri yapılarak sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

 

ARANMASI BULUNAN 207 KİŞİ YAKALANDI

Ekiplerin haftalık yaptığı çalışmalar neticesinden Denizli’de 34 bin 859 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılırken aranması bulunan 207 kişi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.