Denizli'de eğlence mekanları ve apartlara ceza yağdı

ASAYİŞ 16.12.2019 - 16:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de eğlence mekanları ve apartlara ceza yağdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Ahlak polisinin eğlence mekanlarına ve apartlara yönelik yaptığı denetimlerde iş yerlerine ceza yağdı. Denetimlerde 6’sı yabancı uyruklu 26 kadının konsomatris yaptığı 4 kişin de fuhuş yaptığı  tespit edildi.   Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Ahlak polisinin Denizli’de huzur ve güveni sağlamak adına yaptığı çalışmalar kapsamıns 167 umuma açık ve istirahat eğlence yerlerini denetledi. Denetlemelerde içkili mekânlarda 6’ sı yabancı olmak üzere konsomatris yaptığı tespit edilen toplam 26 kadına idari işlem yapıldı. Fuhuş yaptığı tespit edilen 4 kişiye toplam 5 bin 178 TL. idari para cezası kesildi. Diğer yandan kapalı alanda sigara içtiği tespit edilen 6 kişiye toplam 918 TL. idari para cezası uygulandı.   Denetimlerde ekiplerin geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 15 ayrı adreste bulunan toplam 172 apart dairesi kontrol edildi. 11 apart dairesi sahibine / yetkilisine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam 117 bin 637 TL . idari para cezası kesildi.   Denizli polisinin eğlence mekanları ve apartların yanı sıra kiralık araç airmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 11Rent A Car firması kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 3 kiralık araç firmasına 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam 23 bin 286 TL.  idari para cezası uygulandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Ahlak polisinin eğlence mekanlarına ve apartlara yönelik yaptığı denetimlerde iş yerlerine ceza yağdı. Denetimlerde 6’sı yabancı uyruklu 26 kadının konsomatris yaptığı 4 kişin de fuhuş yaptığı  tespit edildi.

 

Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Ahlak polisinin Denizli’de huzur ve güveni sağlamak adına yaptığı çalışmalar kapsamıns 167 umuma açık ve istirahat eğlence yerlerini denetledi. Denetlemelerde içkili mekânlarda 6’ sı yabancı olmak üzere konsomatris yaptığı tespit edilen toplam 26 kadına idari işlem yapıldı. Fuhuş yaptığı tespit edilen 4 kişiye toplam 5 bin 178 TL. idari para cezası kesildi. Diğer yandan kapalı alanda sigara içtiği tespit edilen 6 kişiye toplam 918 TL. idari para cezası uygulandı.

 

Denetimlerde ekiplerin geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 15 ayrı adreste bulunan toplam 172 apart dairesi kontrol edildi. 11 apart dairesi sahibine / yetkilisine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam 117 bin 637 TL . idari para cezası kesildi.

 

Denizli polisinin eğlence mekanları ve apartların yanı sıra kiralık araç airmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 11Rent A Car firması kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 3 kiralık araç firmasına 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam 23 bin 286 TL.  idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.