Denizli'de Eş Zamanlı FETÖ Operasyonu

ASAYİŞ 07.01.2020 - 15:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Eş Zamanlı FETÖ Operasyonu

Denizli merkezli Ankara ve İstanbul'da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen eşzamanlı operasyonda By-Lock kullanıcısı 4 şüpheli şahıs göz altına alındı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatlar ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar kapsamında; 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu belirlenen her türlü yapı oluşum ve gruplara yönelik başlanılan çalışmalar neticesinde devam eden operasyonlarda; Denizli merkezli Ankara ve İstanbul illerinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik By-Lock kullanıcısı şüpheli şahısların yakalanması amacıyla tarihinde eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi. 4 şüpheli şahıs görevli ekip tarafından yakalandı. Zanlılar adliyeye sevk edildi. Yapılan sorgulamalar sonucunda 4 kişiden  2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Denizli merkezli Ankara ve İstanbul'da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen eşzamanlı operasyonda By-Lock kullanıcısı 4 şüpheli şahıs göz altına alındı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatlar ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar kapsamında; 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu belirlenen her türlü yapı oluşum ve gruplara yönelik başlanılan çalışmalar neticesinde devam eden operasyonlarda; Denizli merkezli Ankara ve İstanbul illerinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik By-Lock kullanıcısı şüpheli şahısların yakalanması amacıyla tarihinde eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi. 4 şüpheli şahıs görevli ekip tarafından yakalandı. Zanlılar adliyeye sevk edildi. Yapılan sorgulamalar sonucunda 4 kişiden  2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.