Denizli'de etkili olan sağanak yağış sele neden oldu

DENİZLİ 15.06.2019 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de etkili olan sağanak yağış sele neden oldu

Denizli'nin Acıpayam İlçesinde ve diğer bölgelerde başlayan gök gürültülü sağanak yağışın etkili olmasıyla birlikte sele neden oldu. Park halinde bulunan otomobilin sulara gömüldüğü anlar kameralara anbean yansıdı.   Denizli'de ve ilçelerde öğle saatlerinden itibaren başlayan gök gürültülü yağış, kısa sürede etkisini gösterdi. Acıpayam ilçesinin Kuyucak Mahallesi'nin aniden başlayan yağış ile birlikte, mahalleden geçmekte olan dere taştı. Park halinde bulunan 20 KC 517 plakalı otomobil ise dere sularının içerisinde kayboldu. Bir diğer durum ise dere sularının aşırı derecede etkili olmasıyla birlikte traktörde ters dönerek suların içerisinde kaldı.   BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAM EKİPLERLE YARDIMA GİTTİ Yağmurun azalmasıyla birlikte, suların çekilmesinin ardından Acıpayam İlçe Belediyesi Başkanı Hulusi Şevkan ve Kaymakam Ali Şanlıer selin olduğu mahalleye ekiplerle birlikte mahalleye gittiler. Denizli Belediyesi ekipleri ve ilçe ekipleri kepçe ile otomobil ve traktörü olduğu yerden çıkarıldı. Etrafta kontroller ve güvenlik önlemleri sağlanmaya devam ediliyor. Her an gibi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, tarım aletleri ve parke taşları zarar gördü.  

Denizli'nin Acıpayam İlçesinde ve diğer bölgelerde başlayan gök gürültülü sağanak yağışın etkili olmasıyla birlikte sele neden oldu. Park halinde bulunan otomobilin sulara gömüldüğü anlar kameralara anbean yansıdı.

 

Denizli'de ve ilçelerde öğle saatlerinden itibaren başlayan gök gürültülü yağış, kısa sürede etkisini gösterdi. Acıpayam ilçesinin Kuyucak Mahallesi'nin aniden başlayan yağış ile birlikte, mahalleden geçmekte olan dere taştı. Park halinde bulunan 20 KC 517 plakalı otomobil ise dere sularının içerisinde kayboldu. Bir diğer durum ise dere sularının aşırı derecede etkili olmasıyla birlikte traktörde ters dönerek suların içerisinde kaldı.

 

BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAM EKİPLERLE YARDIMA GİTTİ

Yağmurun azalmasıyla birlikte, suların çekilmesinin ardından Acıpayam İlçe Belediyesi Başkanı Hulusi Şevkan ve Kaymakam Ali Şanlıer selin olduğu mahalleye ekiplerle birlikte mahalleye gittiler. Denizli Belediyesi ekipleri ve ilçe ekipleri kepçe ile otomobil ve traktörü olduğu yerden çıkarıldı. Etrafta kontroller ve güvenlik önlemleri sağlanmaya devam ediliyor.

Her an gibi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, tarım aletleri ve parke taşları zarar gördü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.