Denizli’de evinde ölü bulunan kadının yanında kolonya şişeleri bulundu

ASAYİŞ 05.09.2020 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de evinde ölü bulunan kadının yanında kolonya şişeleri bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir evde yalnız yaşadığı öğrenilen kadın ölü olarak bulundu.   Olay, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesinde yaşandı. Edinilen ilgiye göre, ev sahibinin bir süredir haber alamadığı kiracı kadın için komşularına haber vererek durumu öğrenmeye çalıştı. Kapıyı açan komşuları talihsiz kadının cansız bedeni ile karşılaştı.   Adının Hatice olduğu öğrenilen kadının cesedi ile karşılaşan komşuları emniyet güçlerine olayı bildirdi. Olay yerine sevk edilen emniyet güçleri talihsiz kadının yanında boş kolonya şişeleri buldu.   Cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılan kadının ölümünün intihar mı, cinayet mi yoksa alkolden mi kaynaklandığı otopsiden sonra öğrenilecek. Olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor. (haberdenizli)

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir evde yalnız yaşadığı öğrenilen kadın ölü olarak bulundu.

 

Olay, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesinde yaşandı. Edinilen ilgiye göre, ev sahibinin bir süredir haber alamadığı kiracı kadın için komşularına haber vererek durumu öğrenmeye çalıştı. Kapıyı açan komşuları talihsiz kadının cansız bedeni ile karşılaştı.

 

Adının Hatice olduğu öğrenilen kadının cesedi ile karşılaşan komşuları emniyet güçlerine olayı bildirdi. Olay yerine sevk edilen emniyet güçleri talihsiz kadının yanında boş kolonya şişeleri buldu.

 

Cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılan kadının ölümünün intihar mı, cinayet mi yoksa alkolden mi kaynaklandığı otopsiden sonra öğrenilecek.


Olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor. (haberdenizli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.