Denizli'de Feci Kaza 3 Yaralı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.12.2019 - 20:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Feci Kaza 3 Yaralı

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre kaza, Buldan-Alaşehir yolunda meydana geldi. Akın Sakar yönetimindeki 07 MCP 56 plakalı otomobil ile Kazım İri’nin kullandığı 16 TY 757 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler ile 16 TY 757 plakalı otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Olaya müdahale eden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yaralıları otomobillerin içinden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından tedavi için hastaneye kaldırdı.     Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre kaza, Buldan-Alaşehir yolunda meydana geldi. Akın Sakar yönetimindeki 07 MCP 56 plakalı otomobil ile Kazım İri’nin kullandığı 16 TY 757 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler ile 16 TY 757 plakalı otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Olaya müdahale eden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yaralıları otomobillerin içinden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından tedavi için hastaneye kaldırdı.

 

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.