Denizli’de FETÖ Operasyonu: 11 kişi yakalandı

ASAYİŞ 16.12.2019 - 15:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de FETÖ Operasyonu: 11 kişi yakalandı

Denizli merkezli 3 ilde yapılan FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında By-lock ve terör örgütüne üye olmak suçlaması ile 1 muvazzaf asker, 2 askeri okuldan ilişiği kesilen şahıs, 1 adliye personeli olmak üzere 11 kişi yakalandı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, emniyet birimlerince yapılan çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY Terör Örgütü ile ilgili olara, By-lock kullandıkları tespit edilen şahıslar ile terör örgütüne üye olmak suçundan ve sabit ankesörlü hatlardan arandıkları tespit edilen 1 muvazzaf asker, 2 askeri okuldan ilişiği kesilen şahıs, 1 adliye personeli olmak üzere 6 kişi yakalandı.   Öte yandan By-lock kullanıcısı oldukları tespit edilen şahıslara yönelik, Denizli merkezli Muğla ve İzmir illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 5 şahıs olmak üzere toplam 11şahıs yakalandı. Yakalananlar arasında adliyeye sevk edilen 3 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Denizli merkezli 3 ilde yapılan FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında By-lock ve terör örgütüne üye olmak suçlaması ile 1 muvazzaf asker, 2 askeri okuldan ilişiği kesilen şahıs, 1 adliye personeli olmak üzere 11 kişi yakalandı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, emniyet birimlerince yapılan çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY Terör Örgütü ile ilgili olara, By-lock kullandıkları tespit edilen şahıslar ile terör örgütüne üye olmak suçundan ve sabit ankesörlü hatlardan arandıkları tespit edilen 1 muvazzaf asker, 2 askeri okuldan ilişiği kesilen şahıs, 1 adliye personeli olmak üzere 6 kişi yakalandı.

 

Öte yandan By-lock kullanıcısı oldukları tespit edilen şahıslara yönelik, Denizli merkezli Muğla ve İzmir illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 5 şahıs olmak üzere toplam 11şahıs yakalandı. Yakalananlar arasında adliyeye sevk edilen 3 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.