Denizli'de freni boşalan kamyon bahçeye girdi

ASAYİŞ 22.05.2019 - 19:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de freni boşalan kamyon bahçeye girdi

Denizli'nin Buldan İlçesinde kamyonun freni boşalması sonucu meydana gelen kaza maddi hasarla atlatıldı.   Edinilen bilgiye göre, kaza 14.30 sıralarında Buldan İlçesi, Yeni Mahallesi'nin Serezli sokağında park halinde bulunan 20 FD 948 plakalı kamyonun freni boşalması sonucu meydana geldi. Freni boşalan kamyon hızla ilerlerken yol üzerinde bulunan, müşteri almak için bekleyen ticari taksiye çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyondan kurtulmaya çalışan taksici Ali Ç. araç içerisinden dışarı atladı. Taksiye çarpan kamyon ise yolun sonunda bulunan evin bahçesine çarparak durabildi.   Gürültüyü duyan mahalle sakinleri ise panik yaşarken kaza sonrası maddi hasar meydana geldi. Freni boşaldığı sırada yolda her an gibi  bir vatandaşın olmaması ise büyük bir tehlikeyi önledi.   Kaynak:Buldandogus.com

Denizli'nin Buldan İlçesinde kamyonun freni boşalması sonucu meydana gelen kaza maddi hasarla atlatıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza 14.30 sıralarında Buldan İlçesi, Yeni Mahallesi'nin Serezli sokağında park halinde bulunan 20 FD 948 plakalı kamyonun freni boşalması sonucu meydana geldi. Freni boşalan kamyon hızla ilerlerken yol üzerinde bulunan, müşteri almak için bekleyen ticari taksiye çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyondan kurtulmaya çalışan taksici Ali Ç. araç içerisinden dışarı atladı. Taksiye çarpan kamyon ise yolun sonunda bulunan evin bahçesine çarparak durabildi.

 

Gürültüyü duyan mahalle sakinleri ise panik yaşarken kaza sonrası maddi hasar meydana geldi. Freni boşaldığı sırada yolda her an gibi  bir vatandaşın olmaması ise büyük bir tehlikeyi önledi.

 

Kaynak:Buldandogus.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.