Denizli'de freni tutmayan otomobil tarlaya uçtu

ASAYİŞ 06.07.2020 - 10:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de freni tutmayan otomobil tarlaya uçtu

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında rampa aşağı inen otomobilin freni tutmayınca tarlaya uçtu. Kazada hurdaya dönen otomobilde sürücü mucize eseri yara almadan kurtuldu.   Kaza, Acıpayam ilçesi Kuzuören Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, dün akşam 19.00 sıralarında Şahin T. (59) isimli sürücü otomobili ile rampa aşağı inerken frenleri tutmadı. Korku ve panikle el frenine asılan sürücünün aksilik peşini bırakmadı. El frenine asılırken yerinden çıkan el freni elinde kaldı. Bu nedenle kaza kaçınılmaz oldu ve Şahin T.  otomobili ile birlikte 5 metre yükseklikteki istinat duvarından tarlaya uçtu. Baş aşağı düşen otomobil ters döndü.   Kazayı gören mahalleli kazazedenin yardımına koştu. Ters dönen otomobilden çıkarılan sürücünün burnu dahi kanamadı. Vatandaşların ters dönen aracı el birliği ile düzeltmesinin ardından hurdaya dönen araç kullanılmaz hale geldi.    

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında rampa aşağı inen otomobilin freni tutmayınca tarlaya uçtu. Kazada hurdaya dönen otomobilde sürücü mucize eseri yara almadan kurtuldu.

 

Kaza, Acıpayam ilçesi Kuzuören Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, dün akşam 19.00 sıralarında Şahin T. (59) isimli sürücü otomobili ile rampa aşağı inerken frenleri tutmadı. Korku ve panikle el frenine asılan sürücünün aksilik peşini bırakmadı. El frenine asılırken yerinden çıkan el freni elinde kaldı. Bu nedenle kaza kaçınılmaz oldu ve Şahin T.  otomobili ile birlikte 5 metre yükseklikteki istinat duvarından tarlaya uçtu. Baş aşağı düşen otomobil ters döndü.

 

Kazayı gören mahalleli kazazedenin yardımına koştu. Ters dönen otomobilden çıkarılan sürücünün burnu dahi kanamadı. Vatandaşların ters dönen aracı el birliği ile düzeltmesinin ardından hurdaya dönen araç kullanılmaz hale geldi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.