Denizli'de Futbolda Şampiyonlar Belli Oldu

SPOR 16.01.2020 - 17:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Futbolda Şampiyonlar Belli Oldu

Okul Sporları Futbol genç erkeklerde Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi, kızlarda ise Servergazi Borsa İstanbul Okulu şampiyonluk kupasını kaldırdı.   2019-2020 sezonu Okul Sporları Futbol Gençler İl Yarışmaları tamamlandı. Karşıyaka Saraçoğlu Stadı’nda haftalarca süren maçlar 16 Ocak Perşembe günü oynanan üç maçla birlikte tamamlandı. 24 takımın mücadele ettiği turnuvada Erkeklerde Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi kupaya uzanırken kızlarda ise Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon olmayı başardı. Şampiyona sonunda gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.       İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR   Erkekler: DERECE OKUL 1. Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi 2. Hilmi Özcan Anadolu Lisesi 3. Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi   Kızlar: DERECE OKUL 1. Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi     FUTBOL HEYECANI DEVAM EDECEK   Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı futbol maçlarında final gruplarını birinci olarak tamamlayan takımlar Denizli’yi üst turlarda temsil edecek. Bunun yanı sıra yıldız kız ve erkek ile birlikte küçük erkek kategorileri turnuvalarının takvimi belli oldu. Şubat ayında başlayacak müsabakalar Akkonak Dr. Samim Gök Stadı’nda oynanacak.    

Okul Sporları Futbol genç erkeklerde Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi, kızlarda ise Servergazi Borsa İstanbul Okulu şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

2019-2020 sezonu Okul Sporları Futbol Gençler İl Yarışmaları tamamlandı. Karşıyaka Saraçoğlu Stadı’nda haftalarca süren maçlar 16 Ocak Perşembe günü oynanan üç maçla birlikte tamamlandı. 24 takımın mücadele ettiği turnuvada Erkeklerde Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi kupaya uzanırken kızlarda ise Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon olmayı başardı. Şampiyona sonunda gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.  

 

 

İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR

 

Erkekler:

DERECE

OKUL

1.

Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi

2.

Hilmi Özcan Anadolu Lisesi

3.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

4.

Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi

 

Kızlar:

DERECE

OKUL

1.

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2.

Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3.

Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi

 

 

FUTBOL HEYECANI DEVAM EDECEK

 

Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı futbol maçlarında final gruplarını birinci olarak tamamlayan takımlar Denizli’yi üst turlarda temsil edecek. Bunun yanı sıra yıldız kız ve erkek ile birlikte küçük erkek kategorileri turnuvalarının takvimi belli oldu. Şubat ayında başlayacak müsabakalar Akkonak Dr. Samim Gök Stadı’nda oynanacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.