Denizli'de Genç Gönüllü Gıda Dedektifleri Görev Başında

GENEL 13.02.2020 - 18:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Genç Gönüllü Gıda Dedektifleri Görev Başında

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasındaki ‘’Gönüllülük Alanında İşbirliği Protokolü’’ gereği Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda Gönüllü Gıda Dedektifleri ile toplantı Yapıldı.   Yapılan toplantıda projede görev alacak olan gönüllü Gıda Dedektiflerinin saha çalışmalarında  neler yapacağı konularında bilgiler verildi. Projede sahada görev alacak tüm Dedektiflere yelek, yaka isimliği, broşür, liflet ve anketler dağıtılarak saha çalışması için 15 istasyon belirlendi.     52 Gönüllü gıda dedektifi 2 şer kişilik guruplar halinde her hafta yoğunluğun olduğu günlerde market, süpermarket, hipermarket ve AVM gibi satış yerlerindegıda güvenliği ve güvenilir gıda konularında tüketiciyi bilgilendirme çalışmalarına başlayarak çalışma noktalarında tüketicilerle anket çalışmalarına başladılar.     Bu anket çalışması ile tüketicilerle, tüketici olarak neyi ne kadar doğru bildiğimiz ve doğru bildiğimiz yanlışlar hakkında diyaloglar kuruldu. Tüketiciden de olumlu geri dönüş sağlayan genç gönüllüler Market çalışanlarından ve yöneticilerden de tam not aldı.01 ocak 2020 de başlayan proje 31 mart 2020 tarihine kadar devam edecek.                                    

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasındaki ‘’Gönüllülük Alanında İşbirliği Protokolü’’ gereği Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda Gönüllü Gıda Dedektifleri ile toplantı Yapıldı.

 

Yapılan toplantıda projede görev alacak olan gönüllü Gıda Dedektiflerinin saha çalışmalarında  neler yapacağı konularında bilgiler verildi. Projede sahada görev alacak tüm Dedektiflere yelek, yaka isimliği, broşür, liflet ve anketler dağıtılarak saha çalışması için 15 istasyon belirlendi.

 

 

52 Gönüllü gıda dedektifi 2 şer kişilik guruplar halinde her hafta yoğunluğun olduğu günlerde market, süpermarket, hipermarket ve AVM gibi satış yerlerindegıda güvenliği ve güvenilir gıda konularında tüketiciyi bilgilendirme çalışmalarına başlayarak çalışma noktalarında tüketicilerle anket çalışmalarına başladılar.

 

 

Bu anket çalışması ile tüketicilerle, tüketici olarak neyi ne kadar doğru bildiğimiz ve doğru bildiğimiz yanlışlar hakkında diyaloglar kuruldu. Tüketiciden de olumlu geri dönüş sağlayan genç gönüllüler Market çalışanlarından ve yöneticilerden de tam not aldı.01 ocak 2020 de başlayan proje 31 mart 2020 tarihine kadar devam edecek.

 

               

               

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.