Denizli'de genç yaşta hayatını kaybeden anne son yolculuğuna uğurlandı

DENİZLİ 18.06.2019 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de genç yaşta hayatını kaybeden anne son yolculuğuna uğurlandı

Denizli Merkezefendi İlçesinde oturan 1 çocuk annesi Tuğba Işık (22) genç yaşta, beyninde oluşan tümörden dolayı hayatını kaybetti. Özel hastanede ve PAÜ Hastanesinde uzun zamandır tedavi gördüğü belirtildi.    Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde, yaklaşık 1 yıldır beyin tümörü nedeniyle özel hastanede ve Pamukkale Üniversitesi hastanesinde tedavi gören 1 çocuk annesi olan 22 yaşındaki Tuğba Işık yaşamını yitirdi. Yaklaşık 4 sene önce nişanlanan ve aradan bir sene sonra evlenen 22 Yaşındaki Tuğba Işık, evliliğinin yaklaşık 3,5 seneye ulaştığı 2019 yılının Haziran ayında hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. İddialara göre, 2 yaşlarında 1 çocuğu olduğu belirtilen Tuğba Işık, memleketi olan Çameli ilçesi, Kalınkoz Mahallesinde oturan akrabaları ve yakınları ise yasa boğuldu. Hayatının baharını yaşadığı sırada, hastalığı ile mücadele ederken yaşama daha fazla tutunamayan Işık, 16 Haziran 2019 Pazar günü hayatını kaybetti. Bugün öğle namazına müteakip Pamukkale İlçesinin Yeniköy Mahallesi Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.      

Denizli Merkezefendi İlçesinde oturan 1 çocuk annesi Tuğba Işık (22) genç yaşta, beyninde oluşan tümörden dolayı hayatını kaybetti. Özel hastanede ve PAÜ Hastanesinde uzun zamandır tedavi gördüğü belirtildi. 

 

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde, yaklaşık 1 yıldır beyin tümörü nedeniyle özel hastanede ve Pamukkale Üniversitesi hastanesinde tedavi gören 1 çocuk annesi olan 22 yaşındaki Tuğba Işık yaşamını yitirdi. Yaklaşık 4 sene önce nişanlanan ve aradan bir sene sonra evlenen 22 Yaşındaki Tuğba Işık, evliliğinin yaklaşık 3,5 seneye ulaştığı 2019 yılının Haziran ayında hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. İddialara göre, 2 yaşlarında 1 çocuğu olduğu belirtilen Tuğba Işık, memleketi olan Çameli ilçesi, Kalınkoz Mahallesinde oturan akrabaları ve yakınları ise yasa boğuldu. Hayatının baharını yaşadığı sırada, hastalığı ile mücadele ederken yaşama daha fazla tutunamayan Işık, 16 Haziran 2019 Pazar günü hayatını kaybetti. Bugün öğle namazına müteakip Pamukkale İlçesinin Yeniköy Mahallesi Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.