Denizli’de gökgürültülü sağanak yağış

DENİZLİ 01.04.2020 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de gökgürültülü sağanak yağış

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı en düşük 4 en yüksek 15 derece olurken hava hafif sağanak yağışlı, rüzgar kuzeybatıdan 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Meteoroloji Denizli için gökgürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün Denizli’de öğleden sonra etkisini gösterecek hafif sağanak yağış olması beklenirken, Perşembe günü il genelinde gökgürültülü sağanak yağışın olması bekleniyor. Cuma günü yağışların ara vereceği Denizli’de, hafta sonu sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor.   Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı en düşük 4 en yüksek 15 derece olurken hava hafif sağanak yağışlı, rüzgar kuzeybatıdan 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Meteoroloji Denizli için gökgürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün Denizli’de öğleden sonra etkisini gösterecek hafif sağanak yağış olması beklenirken, Perşembe günü il genelinde gökgürültülü sağanak yağışın olması bekleniyor. Cuma günü yağışların ara vereceği Denizli’de, hafta sonu sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 

Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.