Denizli’de hafta sonu yağmur!

HAVA DURUMU 18.12.2019 - 09:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de hafta sonu yağmur!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 6 ila 18 derece arası değişirken hava çok bulutlu rüzgar güneyden 3 km/sa hızında esecek. Denizli’de birkaç gündür yaz ayını andıran hava sıcakçılıklarının yerini hafta sonu sağanak yağış alacak.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklıklarından bir değişiklik görülmezken Çarşamba gününden sonraki günlerde hava çok bulutlu ve sis olacağı tahmin ediliyor. Pazar günü hava sıcaklığında 1-2 derece düşeceği gözlemlenen Denizli’de, Pazar günü havanın sağanak yağış şeklinde olacağı belirtildi.   Denizli’de 5 günlük hava durumu;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 6 ila 18 derece arası değişirken hava çok bulutlu rüzgar güneyden 3 km/sa hızında esecek. Denizli’de birkaç gündür yaz ayını andıran hava sıcakçılıklarının yerini hafta sonu sağanak yağış alacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklıklarından bir değişiklik görülmezken Çarşamba gününden sonraki günlerde hava çok bulutlu ve sis olacağı tahmin ediliyor. Pazar günü hava sıcaklığında 1-2 derece düşeceği gözlemlenen Denizli’de, Pazar günü havanın sağanak yağış şeklinde olacağı belirtildi.

 

Denizli’de 5 günlük hava durumu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.