Denizli'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ 16.12.2019 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Denizli’de Cumhurbaşkanına hakaret ve elektronik haberleşme kanununa muhalefet suçundan aranan 2 kişi yakalandı.   Emniyet birimlerinin 9 -15 Kasım tarihleri arasında yaptığı çalışmalar neticesinde haklarında yakalama emri bulunan 2 kişi yakalandı. Yapılan çalışmalarda elektronik haberleşme kanununa muhalefet suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 20 bin 80 TL. para cezası ile aranan 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.   Diğer yandan Cumhurbaşkanına hakaret suçundan aranan ve hakkında 2 ay 28 gün hapis cezası bulunan 1 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Denizli’de Cumhurbaşkanına hakaret ve elektronik haberleşme kanununa muhalefet suçundan aranan 2 kişi yakalandı.

 

Emniyet birimlerinin 9 -15 Kasım tarihleri arasında yaptığı çalışmalar neticesinde haklarında yakalama emri bulunan 2 kişi yakalandı. Yapılan çalışmalarda elektronik haberleşme kanununa muhalefet suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 20 bin 80 TL. para cezası ile aranan 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Diğer yandan Cumhurbaşkanına hakaret suçundan aranan ve hakkında 2 ay 28 gün hapis cezası bulunan 1 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.