Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 19.11.2018 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Hava Durumu!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 11 en yüksek 18 olarak gözlemleniyor. Rüzgarın güneybatıdan 7 km/sa hızında eseceği tahmin ediliyor.   Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Batı Akdeniz ile Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege’nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   Denizli Kent merkezinde hava rüzgarlı gözlemlenirken ilçelerinde sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Batı Akdeniz ile Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege’nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, yurdun iç ve batı kesimlerinde güneyli, doğu bölgeleri ile zamanla Marmara'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de sabah ve öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.    Denizli'de 5 günlük hava raporu;     Denizli ilçelerinde hava sıcaklığı;   Merkezefendi: Rüzgarlı  11 ila 18 derece Pamukkale: Rüzgarlı 8 ila 19 derece Acıpayam: Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece Babadağ: Sağanak Yağışlı 8 ila 16 derece Baklan: Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece Bekilli: Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece Beyağaç: Sağanak Yağışlı 10 ila 19 derece Buldan: Sağanak Yağışlı 9 ila 17 derece Bozkurt:  Sağanak Yağışlı 7 ila 17 derece Çal:  Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece Çameli:  Sağanak Yağışlı 7 ila 15 derece Çardak:  Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece Çivril: Çok bulutlu 6 ila 16 derece Güney: Sağanak Yağışlı 8 ila 15 derece Honaz:  Sağanak Yağışlı 8 ila 17 derece Serinhisar: Sağanak Yağışlı 6 ila 15 derece Sarayköy: Sağanak Yağışlı 9 ila 19 derece Kale: Sağanak Yağışlı 9 ila 14 derece Tavas:  Sağanak Yağışlı 7 ila 15 derece

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 11 en yüksek 18 olarak gözlemleniyor. Rüzgarın güneybatıdan 7 km/sa hızında eseceği tahmin ediliyor.

 

Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Batı Akdeniz ile Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege’nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Denizli Kent merkezinde hava rüzgarlı gözlemlenirken ilçelerinde sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.



Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Batı Akdeniz ile Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege’nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, yurdun iç ve batı kesimlerinde güneyli, doğu bölgeleri ile zamanla Marmara'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de sabah ve öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. 

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

Denizli ilçelerinde hava sıcaklığı;

 

Merkezefendi: Rüzgarlı  11 ila 18 derece

Pamukkale: Rüzgarlı 8 ila 19 derece

Acıpayam: Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece

Babadağ: Sağanak Yağışlı 8 ila 16 derece

Baklan: Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece

Bekilli: Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece

Beyağaç: Sağanak Yağışlı 10 ila 19 derece

Buldan: Sağanak Yağışlı 9 ila 17 derece

Bozkurt:  Sağanak Yağışlı 7 ila 17 derece

Çal:  Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece

Çameli:  Sağanak Yağışlı 7 ila 15 derece

Çardak:  Sağanak Yağışlı 7 ila 16 derece

Çivril: Çok bulutlu 6 ila 16 derece

Güney: Sağanak Yağışlı 8 ila 15 derece

Honaz:  Sağanak Yağışlı 8 ila 17 derece

Serinhisar: Sağanak Yağışlı 6 ila 15 derece

Sarayköy: Sağanak Yağışlı 9 ila 19 derece

Kale: Sağanak Yağışlı 9 ila 14 derece

Tavas:  Sağanak Yağışlı 7 ila 15 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.