Denizli'de hava durumu!

DENİZLİ 11.02.2020 - 08:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de hava durumu!

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı en düşük 1 en yüksek 12 derece, hava çok bulutlu rüzgar güneyden 7 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de hafta sonuna kadar yağışlı bir havanın olacağı gözlenirken sıcaklıklar 5-6 derece artacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün çok bulutlu olduğu gözlemlenen havanın Çarşamba gününden itibaren yağmurlu ve hafif yağmurlu şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi günü kent merkezinde ve birçok ilçede yağmur şeklinde olacak havanın bazı ilçelerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı gözlemleniyor. Denizli’de  -15 derecelere kadar düşen havanın yarından itibaren 5 ila 6 derece yükselmesiyle sıcaklıkların artacağı bekleniyor.   Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik yaşanmazsa 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı en düşük 1 en yüksek 12 derece, hava çok bulutlu rüzgar güneyden 7 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de hafta sonuna kadar yağışlı bir havanın olacağı gözlenirken sıcaklıklar 5-6 derece artacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün çok bulutlu olduğu gözlemlenen havanın Çarşamba gününden itibaren yağmurlu ve hafif yağmurlu şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi günü kent merkezinde ve birçok ilçede yağmur şeklinde olacak havanın bazı ilçelerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı gözlemleniyor. Denizli’de  -15 derecelere kadar düşen havanın yarından itibaren 5 ila 6 derece yükselmesiyle sıcaklıkların artacağı bekleniyor.

 

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik yaşanmazsa 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

denizli hava durumu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.