Denizli'de hava durumu

DENİZLİ 05.07.2020 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de hava durumu

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en yüksek 41 derece olarak gösteriyor ancak, yer yer mevzi yağışların olacağı tahmin ediliyor. Dün güneşli ve sıcak havanın ardından akşam saatlerinde yaşanan rüzgar ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün en yüksek hava sıcaklığının 41 derece olduğu yer yer mevzi yağışlarının yaşanacağı gözleniyor. Dün kent merkezinde etkili olan sağanak yağış sürprizi bugünde gerçekleşebilir. Meteoroloji hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıktığı Denizli bu hafta başında sıcakların devem edeceği, Çarşamba günü gök gürültülü ve sağanak yağış olacağı tahmininde bulunurken, Perşembe günüde yağışların devam etmesi bekleniyor. Yağış nedeniyle sıcaklıklarda 2 ila 4 derece düşmesi bekleniyor.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en yüksek 41 derece olarak gösteriyor ancak, yer yer mevzi yağışların olacağı tahmin ediliyor. Dün güneşli ve sıcak havanın ardından akşam saatlerinde yaşanan rüzgar ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün en yüksek hava sıcaklığının 41 derece olduğu yer yer mevzi yağışlarının yaşanacağı gözleniyor. Dün kent merkezinde etkili olan sağanak yağış sürprizi bugünde gerçekleşebilir. Meteoroloji hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıktığı Denizli bu hafta başında sıcakların devem edeceği, Çarşamba günü gök gürültülü ve sağanak yağış olacağı tahmininde bulunurken, Perşembe günüde yağışların devam etmesi bekleniyor. Yağış nedeniyle sıcaklıklarda 2 ila 4 derece düşmesi bekleniyor.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.