Denizli'de hava durumu nasıl olacak?

HAVA DURUMU 01.08.2016 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de hava durumu nasıl olacak?

Denizli'de hava durumu nasıl olacak? / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 37 dereceyi gösterirken bu sıcaklığın en yüksek 40 dereceye çıkacağı tahmin ediliyor. Perşembe günü yağış bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklıklarının 35 ile 40 derece arasında değişeceği ve yer yer parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.   Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile öğle saatlerinden sonra Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi ve Batı Karadeniz’in batısının yer yer parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Trabzon’un doğusu ile Rize çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.    Geçtiğimiz günlerde aniden bastıran yağış ve rüzgar bir çok yerde olumsuz etki etmiş ve su baskınlarına sebep olmuştu. Meteroloji verilerine göre Perşembe günü Denizli’de havanın yağışlı olması bekleniyor.   Denizli'de Haftalık Tahminler:
Denizli'de hava durumu nasıl olacak? / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 37 dereceyi gösterirken bu sıcaklığın en yüksek 40 dereceye çıkacağı tahmin ediliyor. Perşembe günü yağış bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklıklarının 35 ile 40 derece arasında değişeceği ve yer yer parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile öğle saatlerinden sonra Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi ve Batı Karadeniz’in batısının yer yer parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Trabzon’un doğusu ile Rize çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

 Geçtiğimiz günlerde aniden bastıran yağış ve rüzgar bir çok yerde olumsuz etki etmiş ve su baskınlarına sebep olmuştu. Meteroloji verilerine göre Perşembe günü Denizli’de havanın yağışlı olması bekleniyor.

 

Denizli'de Haftalık Tahminler:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.