Denizli’de hava sıcaklıkları 40 dereceyi aşacak

DENİZLİ 26.07.2020 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de hava sıcaklıkları 40 dereceyi aşacak

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 24 en yüksek 38 derece hava az bulutlu rüzgar kuzeybatıdan 11 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de yeni haftaya girerken sıcaklıklar artacak 41 dereceye kadar yükselecek sıcak hava ile adeta kavrulacağız.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklıklarının 2- ila 3 derece artacağı yeni haftaya kavurucu sıcaklıkların yaşanacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının gölgede 40- 41 derece olacağı Denizli’de yetkililer, sıcakların dik olarak düştüğü saatlerde mecbur olmadıkça dışarı çıkılmamasına dikkat çekti.   Denizli’de, termometreler Çarşamba günü 40, Perşembe günü 41 dereceyi gösterecek. Özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlıların aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları, güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunulmaması önem taşıyor.   Hava sıcaklıklarında bir değişiklik olmaz ise Denizli'de 5 günlük hava raporu şu şekilde;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 24 en yüksek 38 derece hava az bulutlu rüzgar kuzeybatıdan 11 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de yeni haftaya girerken sıcaklıklar artacak 41 dereceye kadar yükselecek sıcak hava ile adeta kavrulacağız.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklıklarının 2- ila 3 derece artacağı yeni haftaya kavurucu sıcaklıkların yaşanacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının gölgede 40- 41 derece olacağı Denizli’de yetkililer, sıcakların dik olarak düştüğü saatlerde mecbur olmadıkça dışarı çıkılmamasına dikkat çekti.

 

Denizli’de, termometreler Çarşamba günü 40, Perşembe günü 41 dereceyi gösterecek. Özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlıların aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları, güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunulmaması önem taşıyor.

 

Hava sıcaklıklarında bir değişiklik olmaz ise Denizli'de 5 günlük hava raporu şu şekilde;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.