Denizli'de HDP'li Başkan Gözaltına Aındı

ASAYİŞ 18.12.2019 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de HDP'li Başkan Gözaltına Aındı

HDP Denizli Çivril İlçe Başkanı Murat G., dolandırıcılık suçlaması ile gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgilere göre,  HDP’li başkan Murat G. hakkında geçtiğimiz yıllarda görülen bir dolandırıcılık davasının ardından verilen hapis cezası sonrası yakalama kararı çıktığı belirtildi. Çıkan karar üzerine Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Murat G. kaldığı evde gözaltına alınarak işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Murat G.’nin dolandırıcılık, hırsızlık, yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlardan sabıkası da olduğu iddia edildi. Gönen’in geçtiğimiz günlerde HDP İl Başkanlığı tarafından Çivril İlçe Başkanlığı’na atandığı öğrenildi.

HDP Denizli Çivril İlçe Başkanı Murat G., dolandırıcılık suçlaması ile gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgilere göre,  HDP’li başkan Murat G. hakkında geçtiğimiz yıllarda görülen bir dolandırıcılık davasının ardından verilen hapis cezası sonrası yakalama kararı çıktığı belirtildi. Çıkan karar üzerine Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Murat G. kaldığı evde gözaltına alınarak işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Murat G.’nin dolandırıcılık, hırsızlık, yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlardan sabıkası da olduğu iddia edildi. Gönen’in geçtiğimiz günlerde HDP İl Başkanlığı tarafından Çivril İlçe Başkanlığı’na atandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.