Denizli'de iki çocuk babası adam intihar etti

ASAYİŞ 22.08.2019 - 07:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de iki çocuk babası adam intihar etti

Denizli’nin Tavas ilçesi’nde, 44 yaşındaki inşaat işçisi Erdal Kapucu, evinde tavana asılı halde bulundu.   Olay, dün Tavas Garipköy Mahallesinde bir evde yaşandı. İnşaat ustası evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Erdal Kapucu kendi evinde asılı halde bulundu. Erdal Kapucu’un cansız bedeni eve gelen eşi tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Kapucu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.   44 yaşında intihar ederek yaşamına son veren Erdal Kapucu’un Sinirsel kas hastası olduğu ve geçen yıl bu hastalıktan dolayı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde uzun bir süre tedavi gördüğü belirtildi.  Evli ve iki çocuğu olan Kapucu’nun bir oğlunun askerde olduğu belirtildi. Kapucu’nun cesedi Otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Tavas ilçesi’nde, 44 yaşındaki inşaat işçisi Erdal Kapucu, evinde tavana asılı halde bulundu.

 

Olay, dün Tavas Garipköy Mahallesinde bir evde yaşandı. İnşaat ustası evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Erdal Kapucu kendi evinde asılı halde bulundu. Erdal Kapucu’un cansız bedeni eve gelen eşi tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Kapucu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.

 

44 yaşında intihar ederek yaşamına son veren Erdal Kapucu’un Sinirsel kas hastası olduğu ve geçen yıl bu hastalıktan dolayı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde uzun bir süre tedavi gördüğü belirtildi.  Evli ve iki çocuğu olan Kapucu’nun bir oğlunun askerde olduğu belirtildi. Kapucu’nun cesedi Otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.