Denizli’de iki erkek intihar etti

ASAYİŞ 27.09.2020 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de iki erkek intihar etti

Denizli'de iki ayrı yerde meydana gelen olayda,  biri 84 yaşında diğeri 43 yaşında iki erkek intihar ederek yaşamlarına son verdi.   Olayların biri Merkezefendi İlçesi’nde diğeri Tavas İlçesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3. Sanayi Sitesi’nde bir işletmede kaporta ustası olarak çalışan M.Ç. (43) Lozan Caddesi’nde bulunan evinde kendisini asarak intihar etti. Evde eşi tarafından asılı olarak bulunan M.Ç. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu öldüğü tespit edildi. Cansız bedeni Adli Tıp Morguna kaldırılan M.Ç. otopsi sonrası Çivril İlçesi İğdir Mahallesi’nde bugün saat 10.00 sıralarında toprağa verildi.   Diğer taraftan Tavas İlçesi, Yahşiler Mahallesi’nde meydana gelen intihar olayında, iddiaya göre mahallede eşi ile birlikte yaşayan 84 yaşındaki İ.F. sabah namazının ardından kendisini iple asarak intihar ettiği öğrenildi. İ.F.’yi asılı halde eşi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yaşlı adamın öldüğünü tespit etti. Otopsi için hastane morguna kaldırılan yaşlı adamın neden intihar ettiği ise bilinmiyor.   Her iki olayla ilgili soruşturma balatıldı.

Denizli'de iki ayrı yerde meydana gelen olayda,  biri 84 yaşında diğeri 43 yaşında iki erkek intihar ederek yaşamlarına son verdi.

 

Olayların biri Merkezefendi İlçesi’nde diğeri Tavas İlçesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3. Sanayi Sitesi’nde bir işletmede kaporta ustası olarak çalışan M.Ç. (43) Lozan Caddesi’nde bulunan evinde kendisini asarak intihar etti. Evde eşi tarafından asılı olarak bulunan M.Ç. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu öldüğü tespit edildi. Cansız bedeni Adli Tıp Morguna kaldırılan M.Ç. otopsi sonrası Çivril İlçesi İğdir Mahallesi’nde bugün saat 10.00 sıralarında toprağa verildi.

 

Diğer taraftan Tavas İlçesi, Yahşiler Mahallesi’nde meydana gelen intihar olayında, iddiaya göre mahallede eşi ile birlikte yaşayan 84 yaşındaki İ.F. sabah namazının ardından kendisini iple asarak intihar ettiği öğrenildi. İ.F.’yi asılı halde eşi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yaşlı adamın öldüğünü tespit etti. Otopsi için hastane morguna kaldırılan yaşlı adamın neden intihar ettiği ise bilinmiyor.

 

Her iki olayla ilgili soruşturma balatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.