Denizli'de iki kuzenden haber alınamıyor

ASAYİŞ 31.08.2019 - 08:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de iki kuzenden haber alınamıyor

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden Rabia Emere ve Esra Batur isimli kuzenlerden dünden itibaren haber alınamıyor. Evden dün saat kaçta çıktıklarını bilmeyen aile kızları ve yeğenlerinin bulunması için çaba harcıyor.   Merkezefendi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden Rabia Emere (15) ve yanlarında kalan kuzeni Esra Batur (16)  isimli genç kızlar ortadan kayboldu. Ailesi ve akrabalarının tüm aramalarına rağmen bulunamayan genç kızlar için polise kayıp başvurusunda bulunuldu. Gelen ihbar telefonlarında İncirlipınar Parkı taraflarında görüldüğü bilgisine istinaden ailenin tüm çabasına rağmen izlerine rastlanılamadı.   Rabia Emere’nin annesi Sevgi Emere; “Eşimin yeğeni Esra Batur’un 3 ay gibi bir süredir yanımızda kalıyordu. Daha öncede birçok kez evden kaçmıştı. Annesi ve babası ayrı olduklarından yetiştirme yurduna verildi. Bizde sahip çıkarak yanımıza aldık. Neden gittiler nereye gittiler bilmiyoruz. Şuan bana gelen bir ihbarda Otobüs terminalinde göründükleri bilgisi üzerine eşim ve yakınlarım otogara bakmak için yola çıktılar” dedi.    Rabia ve Esra’nın ailesi görenlerin insanlık namına polise veya 0552 433 47 20 nolu telefona bilgi vermelerini istedi.   Rabia Emere (15)  

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden Rabia Emere ve Esra Batur isimli kuzenlerden dünden itibaren haber alınamıyor. Evden dün saat kaçta çıktıklarını bilmeyen aile kızları ve yeğenlerinin bulunması için çaba harcıyor.

 

Merkezefendi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden Rabia Emere (15) ve yanlarında kalan kuzeni Esra Batur (16)  isimli genç kızlar ortadan kayboldu. Ailesi ve akrabalarının tüm aramalarına rağmen bulunamayan genç kızlar için polise kayıp başvurusunda bulunuldu. Gelen ihbar telefonlarında İncirlipınar Parkı taraflarında görüldüğü bilgisine istinaden ailenin tüm çabasına rağmen izlerine rastlanılamadı.

 

Rabia Emere’nin annesi Sevgi Emere; “Eşimin yeğeni Esra Batur’un 3 ay gibi bir süredir yanımızda kalıyordu. Daha öncede birçok kez evden kaçmıştı. Annesi ve babası ayrı olduklarından yetiştirme yurduna verildi. Bizde sahip çıkarak yanımıza aldık. Neden gittiler nereye gittiler bilmiyoruz. Şuan bana gelen bir ihbarda Otobüs terminalinde göründükleri bilgisi üzerine eşim ve yakınlarım otogara bakmak için yola çıktılar” dedi.

 

 Rabia ve Esra’nın ailesi görenlerin insanlık namına polise veya 0552 433 47 20 nolu telefona bilgi vermelerini istedi.

 

Rabia Emere (15)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.