Denizli’de ilk teravih namazı heyecanı

DENİZLİ 06.05.2019 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de ilk teravih namazı heyecanı

Yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de Ramazan ayı kılınan ilk teravih namazı ile başladı. Ramazan’ı 1 yıldır çok özlediklerini söyleyen vatandaşlar ilk teravih namazında camilere akın etti.  Kentte Ramazan ayı camilerde kılınan teravih namazı ile başladı. Ramazan’ın ilk teravisine genci, yaşlısı vatandaşlar adeta akın etti. Camilerde yoğunluk yaşanırken, verilen hutbelerde ise Ramazan ayı ve orucun farzları anlatıldı. Teravih ile birlikte camilerin minareleri arasına asılan mahyalar ile Ramazan ayının geldiği müjdelendi. Camilerde gençlerin ve çocukların yoğunlukta olması ise dikkatlerden kaçmadı. Namazı gelen bazı yaşlı vatandaşların ise sağlık problemlerinden dolayı yanlarında tabure getirdikleri gözlendi. Huşu içinde geçen teravih namazı sonrası vatandaşlar akşam kalkacakları sahur için evlerin yolunu tuttu.  Kentte Ramazan’ın ilk imsak vakti 04.23, ilk iftar vakti ise 20.06’da yapılacak.           

Yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de Ramazan ayı kılınan ilk teravih namazı ile başladı. Ramazan’ı 1 yıldır çok özlediklerini söyleyen vatandaşlar ilk teravih namazında camilere akın etti. 


Kentte Ramazan ayı camilerde kılınan teravih namazı ile başladı. Ramazan’ın ilk teravisine genci, yaşlısı vatandaşlar adeta akın etti. Camilerde yoğunluk yaşanırken, verilen hutbelerde ise Ramazan ayı ve orucun farzları anlatıldı. Teravih ile birlikte camilerin minareleri arasına asılan mahyalar ile Ramazan ayının geldiği müjdelendi. Camilerde gençlerin ve çocukların yoğunlukta olması ise dikkatlerden kaçmadı. Namazı gelen bazı yaşlı vatandaşların ise sağlık problemlerinden dolayı yanlarında tabure getirdikleri gözlendi. Huşu içinde geçen teravih namazı sonrası vatandaşlar akşam kalkacakları sahur için evlerin yolunu tuttu. 


Kentte Ramazan’ın ilk imsak vakti 04.23, ilk iftar vakti ise 20.06’da yapılacak. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.