Denizli’de İmamoğlu Sevinci Yaşandı

SİYASET 24.06.2019 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de İmamoğlu Sevinci Yaşandı

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü'nün 25 yıl aradan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanması sonrası 15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Meydanı’nda kutlama düzenledi.   Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan CHP’li İmamoğlu’nun sevinci Denizli’de de yaşandı. CHP Merkezefendi İlçe Örügütünün düzenlediği kutlamalara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve partililer katıldı.   25 yıl aradan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan CHP’nin sevinci Denizli’de de yaşandı. Sevinç gösterileri ile karşılanan seçim sonuçları, meydanda toplanan partililer halaylar çekti, zeybek oynadı.     Kutlama anını ve düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan; “Merkezefendi İlçe örgütümüz tarafından düzenlenen kutlama etkinliklerinde Denizlimiz hukuka, adalete, seçmenin iradesine bugün böyle sahip çıktı. Bugün 31 Mart günü başlayan büyük değişimin ayak seslerini daha güçlü htik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, her şeyin çok güzel olacağına dair umudunu yitirmeyen herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi.  

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü'nün 25 yıl aradan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanması sonrası 15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Meydanı’nda kutlama düzenledi.

 

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan CHP’li İmamoğlu’nun sevinci Denizli’de de yaşandı. CHP Merkezefendi İlçe Örügütünün düzenlediği kutlamalara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve partililer katıldı.

 

25 yıl aradan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan CHP’nin sevinci Denizli’de de yaşandı. Sevinç gösterileri ile karşılanan seçim sonuçları, meydanda toplanan partililer halaylar çekti, zeybek oynadı.

 

 

Kutlama anını ve düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan; “Merkezefendi İlçe örgütümüz tarafından düzenlenen kutlama etkinliklerinde Denizlimiz hukuka, adalete, seçmenin iradesine bugün böyle sahip çıktı. Bugün 31 Mart günü başlayan büyük değişimin ayak seslerini daha güçlü htik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, her şeyin çok güzel olacağına dair umudunu yitirmeyen herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.