Denizli'de İstanbul seçimleri için Binali Yıldırım afişi ve pankartı

DENİZLİ 13.06.2019 - 17:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de İstanbul seçimleri için Binali Yıldırım afişi ve pankartı

Türkiye'nin 81 ilinde başlatılan afiş çalışmalarından biri de Denizli'de, İstanbul seçimi için çalışmalar devam ederken, AK Parti Genel Merkezi, Binali Yıldırım için Türkiye'nin her bir ilinde afiş ve pankart çalışması yapılması talimatını verdi.   Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın 23 Haziran'da gireceği İBB Başkanlığı seçimi için Denizli il merkezinde pankart ve afiş çalışması sürerken, en yoğunu İzmir'de gerçekleşti.   PANKARTLARDA "İSTANBUL'UN SANA İHTİYACI VAR" YAZISI Yıldırım'ın İzmir milletvekili olması nedeniyle başta AK Parti İzmir İl Başkanlığı binası ve ilçe başkanlıkları olmak üzere kentte pankartlar ve afişler asıldı. Denizli'de diğer illerde olduğu üzerinde Binali Yıldırım'ın fotoğrafının bulunduğu "Yanındayızher zaman" ve "İstanbul'un sana ihtiyacı var" yazılı pankartlar ve afişler asıldı.   Pankartlarda oy kullanmak amacıyla İstanbul'a gidecek seçmene ulaşım imkanı sağlanması için hangi telefon numaralarını arayacaklarının bilgisi de verildi.       VATANDAŞ "İYİ" VE "KÖTÜ" ŞEKLİNDE AYIRDI! Denizlili vatandaşlara 'İstanbul seçimleri için Denizli'ye asılması iyi mi ? kötü mü?' sorusuna şöyle cevap verdi; "İsmimi belirtmeden söyleyeyim, şahsen ben bir Ak Partili bir vatandaş olarak güzel buldum, iyi olmuş İstanbullu arkadaşlarım var ve haberleri yoktu böylesi bir durumdan pankartın fotoğrafını çektim. Artık İstanbul'a oy kullanmaya rahat rahat gidecekler" şeklinde cevapladı.   Bir diğer ismini belirtmeyen vatandaş ise tepkisini sert olarak belirtti. Sorulan soruya ise şöyle cevapladı; " İstanbul'da olacak bir seçim için 81 ile pankartlar asılmış, konuyu sabah haberlerinde dinlemiştim, yıllardır bizim bildiğimiz seçim neredeyse kendi bölgesinde pankart, afiş ve reklamını yapıştırırdı. Şimdi ise tüm illere böyle bu şekilde asılması cidden saçmalık, benim aklıma direk şu soru geldi. Soruyu kendime şöyle sordum 'Neden Honaz Seçimleri için buralara da pankartlar asılmadı?' İstanbul için asılıyorsa, Honaz içinde asacaklardı, tamam amaç burada olan İstanbul vatandaşlarını oy kullanmak için çağırmak, sms olur sosyal mecralar olur oralada bu insanlar gerektiğinde çok rahat ulaşılıyor zaten, saçmalık diyebilirim ben buna" şeklinde cevapladı.

Türkiye'nin 81 ilinde başlatılan afiş çalışmalarından biri de Denizli'de, İstanbul seçimi için çalışmalar devam ederken, AK Parti Genel Merkezi, Binali Yıldırım için Türkiye'nin her bir ilinde afiş ve pankart çalışması yapılması talimatını verdi.

 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın 23 Haziran'da gireceği İBB Başkanlığı seçimi için Denizli il merkezinde pankart ve afiş çalışması sürerken, en yoğunu İzmir'de gerçekleşti.

 

PANKARTLARDA "İSTANBUL'UN SANA İHTİYACI VAR" YAZISI

Yıldırım'ın İzmir milletvekili olması nedeniyle başta AK Parti İzmir İl Başkanlığı binası ve ilçe başkanlıkları olmak üzere kentte pankartlar ve afişler asıldı. Denizli'de diğer illerde olduğu üzerinde Binali Yıldırım'ın fotoğrafının bulunduğu "Yanındayızher zaman" ve "İstanbul'un sana ihtiyacı var" yazılı pankartlar ve afişler asıldı.

 

Pankartlarda oy kullanmak amacıyla İstanbul'a gidecek seçmene ulaşım imkanı sağlanması için hangi telefon numaralarını arayacaklarının bilgisi de verildi.

 

 

 

VATANDAŞ "İYİ" VE "KÖTÜ" ŞEKLİNDE AYIRDI!

Denizlili vatandaşlara 'İstanbul seçimleri için Denizli'ye asılması iyi mi ? kötü mü?' sorusuna şöyle cevap verdi; "İsmimi belirtmeden söyleyeyim, şahsen ben bir Ak Partili bir vatandaş olarak güzel buldum, iyi olmuş İstanbullu arkadaşlarım var ve haberleri yoktu böylesi bir durumdan pankartın fotoğrafını çektim. Artık İstanbul'a oy kullanmaya rahat rahat gidecekler" şeklinde cevapladı.

 

Bir diğer ismini belirtmeyen vatandaş ise tepkisini sert olarak belirtti. Sorulan soruya ise şöyle cevapladı; " İstanbul'da olacak bir seçim için 81 ile pankartlar asılmış, konuyu sabah haberlerinde dinlemiştim, yıllardır bizim bildiğimiz seçim neredeyse kendi bölgesinde pankart, afiş ve reklamını yapıştırırdı. Şimdi ise tüm illere böyle bu şekilde asılması cidden saçmalık, benim aklıma direk şu soru geldi. Soruyu kendime şöyle sordum 'Neden Honaz Seçimleri için buralara da pankartlar asılmadı?' İstanbul için asılıyorsa, Honaz içinde asacaklardı, tamam amaç burada olan İstanbul vatandaşlarını oy kullanmak için çağırmak, sms olur sosyal mecralar olur oralada bu insanlar gerektiğinde çok rahat ulaşılıyor zaten, saçmalık diyebilirim ben buna" şeklinde cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.