Denizli'de Kaçak Akaryakıt Ve Alkol Operasyonu

SPOR 07.01.2020 - 17:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Kaçak Akaryakıt Ve Alkol Operasyonu

Denizli'de polis gerçekleştirdiği operasyonlarda, 15 ton karışımlı kaçak akaryakıt ile 369 şişe kaçak alkol ele geçirdi.   Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlğü ekipleri,son bir haftada gerçekleştirdiği operasyonlarda, kent genelinde kaçak akaryakıt ve alkol oparasyonlarında 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Oparasyonda,bin litre kapasiteli dolu vaziyette 14 adet plastik tanklar içerisinde toplam 15 bin Litre karışımlı akaryakıt ve 369 şişe, 558 litre kaçak/sahte alkol ele geçirdi.

Denizli'de polis gerçekleştirdiği operasyonlarda, 15 ton karışımlı kaçak akaryakıt ile 369 şişe kaçak alkol ele geçirdi.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlğü ekipleri,son bir haftada gerçekleştirdiği operasyonlarda, kent genelinde kaçak akaryakıt ve alkol oparasyonlarında 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Oparasyonda,bin litre kapasiteli dolu vaziyette 14 adet plastik tanklar içerisinde toplam 15 bin Litre karışımlı akaryakıt ve 369 şişe, 558 litre kaçak/sahte alkol ele geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.