Denizli'de kaçak alkol operasyonu

ASAYİŞ 23.08.2019 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kaçak alkol operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de Kaçak/Sahte Alkol Kaçakçılığı suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 640 litre alkol üretiminde kullanıldığı değerlendirilen etil alkol, 40 litre alkol ve 52 şişe kaçak/sahte alkol ele geçirilirken 6 kişi gözaltına alındı.   Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli’de kaçak sahte alkol üretimi yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenlendi.     Sağlıksız koşullarda şişeleme işlemi yaparak alkollü içki imalatı yapıldığı, şüpheli şahısların kaçak sahte alkollü içki üretim yeri oluşturdukları, piyasaya plastik bidon ya da cam şişeler içerisinde daha önceden kullanılmış şişelere sahte bandrol yapıştırarak yine orijinal olmayan kapak jelatinleri ile sahte alkollü içki üretimi yapıldığı yönünde bilgiler elde edildi.     Edinilen bilgiler doğrultusunda görevli ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda Denizli’de bulunan bir işyerinin depo olarak atıl malzemelerin bulunduğu ve kullanılmayan bodrum katında arama faaliyeti gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda toplama bölgesi olarak kullanıldığı değerlendirilen piyasaya su şişeleri içerisinde herhangi bir özel ambalajlama yapılmadan parça parça satışa sunulan kaçak sahte alkol bulunarak tespit edildi. Gerçekleştirilen operasyon kapsamında yapılan aramalarda koliler içerisinde paketlenmiş üzerinde tıbbi kullanım amaçlı ibaresi bulunan ve tahıl ürünleri için üretildiği yazılı etil alkol ve yine su şişesi içerisinde hazır halde kaçak/sahte alkol bulundu. Yapılan aramalarda 640 litre alkol üretiminde kullanıldığı değerlendirilen etil alkol, 40 litre alkol ve 52 şişe kaçak/sahte alkol (rakı,viski)  bulunarak el konuldu.   Operasyon neticesinde yakalanan 6 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.        

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de Kaçak/Sahte Alkol Kaçakçılığı suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 640 litre alkol üretiminde kullanıldığı değerlendirilen etil alkol, 40 litre alkol ve 52 şişe kaçak/sahte alkol ele geçirilirken 6 kişi gözaltına alındı.

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli’de kaçak sahte alkol üretimi yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenlendi.

 

 

Sağlıksız koşullarda şişeleme işlemi yaparak alkollü içki imalatı yapıldığı, şüpheli şahısların kaçak sahte alkollü içki üretim yeri oluşturdukları, piyasaya plastik bidon ya da cam şişeler içerisinde daha önceden kullanılmış şişelere sahte bandrol yapıştırarak yine orijinal olmayan kapak jelatinleri ile sahte alkollü içki üretimi yapıldığı yönünde bilgiler elde edildi.

 

 

Edinilen bilgiler doğrultusunda görevli ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda Denizli’de bulunan bir işyerinin depo olarak atıl malzemelerin bulunduğu ve kullanılmayan bodrum katında arama faaliyeti gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda toplama bölgesi olarak kullanıldığı değerlendirilen piyasaya su şişeleri içerisinde herhangi bir özel ambalajlama yapılmadan parça parça satışa sunulan kaçak sahte alkol bulunarak tespit edildi. Gerçekleştirilen operasyon kapsamında yapılan aramalarda koliler içerisinde paketlenmiş üzerinde tıbbi kullanım amaçlı ibaresi bulunan ve tahıl ürünleri için üretildiği yazılı etil alkol ve yine su şişesi içerisinde hazır halde kaçak/sahte alkol bulundu. Yapılan aramalarda 640 litre alkol üretiminde kullanıldığı değerlendirilen etil alkol, 40 litre alkol ve 52 şişe kaçak/sahte alkol (rakı,viski)  bulunarak el konuldu.

 

Operasyon neticesinde yakalanan 6 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.