Denizli’de kaçakçılara yönelik operasyon

ASAYİŞ 21.09.2020 - 15:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de kaçakçılara yönelik operasyon

Denizli’de Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince haftalık yapılan çalışmalar kapsamında 6 ayrı operasyonda 7 şüpheli yakalandı.   Denizli’de KOM ekiplerinin tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile EMTİA kaçakçılığı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında 6 ayrı operasyon düzenlendi.  Kaçakçılık suçlarını işlemek isteyen şahıslara ve kaçak eşya satışı yapmak isteyen işyerlerine yönelik yapılan denetim ve kontrollerde toplam 7 şüpheli şahıs yakalandı.   Yakalanan 7 şüpheli hakkında kaçakçılık suçları kapsamında adli işlem yapıldı. Yapılan operasyonlarda 1.229 adet cinsel içerikli ürün, 800 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, 23 adet kaçak eşya (cep telefonu aksesuarı, şarj cihazı, tıraş makinası), 21 adet kaçak android cep telefonu, 22 adet bandrol bulunarak el konuldu.  

Denizli’de Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince haftalık yapılan çalışmalar kapsamında 6 ayrı operasyonda 7 şüpheli yakalandı.

 

Denizli’de KOM ekiplerinin tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile EMTİA kaçakçılığı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında 6 ayrı operasyon düzenlendi.  Kaçakçılık suçlarını işlemek isteyen şahıslara ve kaçak eşya satışı yapmak isteyen işyerlerine yönelik yapılan denetim ve kontrollerde toplam 7 şüpheli şahıs yakalandı.

 

Yakalanan 7 şüpheli hakkında kaçakçılık suçları kapsamında adli işlem yapıldı. Yapılan operasyonlarda 1.229 adet cinsel içerikli ürün, 800 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, 23 adet kaçak eşya (cep telefonu aksesuarı, şarj cihazı, tıraş makinası), 21 adet kaçak android cep telefonu, 22 adet bandrol bulunarak el konuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.