Denizli'de Kar Tatili Hangi İlçede Var ?

DENİZLİ 07.01.2019 - 23:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Kar Tatili Hangi İlçede Var ?

Denizli'nin Çardak ve Çal ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.   Denizli Çardak ve Çal Belediyesi, yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşabilecek buzlanma riski nedeniyle 8 Ocak 2019 Salı günü eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi. Öte yandan Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkisinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Karayolları ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığı yolda trafik ekipleri, kontrol noktalarında kar lastiği ve zinciri bulunmayan araçların geçişine izin vermiyor.  

Denizli'nin Çardak ve Çal ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

 

Denizli Çardak ve Çal Belediyesi, yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşabilecek buzlanma riski nedeniyle 8 Ocak 2019 Salı günü eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi.

Öte yandan Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkisinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayolları ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığı yolda trafik ekipleri, kontrol noktalarında kar lastiği ve zinciri bulunmayan araçların geçişine izin vermiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.