Denizli'de Karetecilerin Gösterileri Mest Etti

DENİZLİ 19.02.2020 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Karetecilerin Gösterileri Mest Etti

Sarayköy Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliği ile açılan karate kursuna katılan yaşları 6 ila 15 arasında olan 65 sporcu için kuşak ve diploma töreni düzenlendi. Törende minik kareteciler ile Dünyada ve Avrupa’da aldığı başarıların ardından Türk Bayrağımızı dalgalandıran Karateci Damla Su Türemen ile derece yapmış karetecilerin yaptığı gösteriler mest etti.   Sarayköy Kültür Merkezinde düzenlenen törene Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Spor Müdür Durmuş Canseven, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, Sarayköy Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan,,Sarayköy İlçe Halk Eğitim Müdürü Halil Kaya, Karate Antrenörü İhsan Kaya, Muhammed Kaya, Kerem Kaya,Tuğçe Kaya, ,Dünya 2.’si Avrupa 3.’sü Karatecimiz Damla Su Türemen, Karate sporcuları, aileleri ve Sarayköylü vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Yapılan törende protokolün konuşmalarının ardından katılımcı sporculara kuşakları ve diplomaları teslim edildi. Teslim töreninin ardından Sarayköy Kültür Merkezi salonunu dolduran Sarayköylü vatandaşlara Dünyada ve Avrupa’da aldığı başarıların ardından bayrağımızı dalgalandıran karatecimiz Damla Su Türemen küçük bir gösteri düzenledi. Türemen’ in gösterisini ardından sahneye çıkan 80 takım arasından Türkiye 2.’si olan iki genç sporcuda gösterilerini gerçekleştirdi. Törende konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, "Belediyemiz ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle açılan karate kursuna katılan sporcularımız için düzenlenen kuşak ve diploma törenine katıldık. Her biri geleceğin şampiyon adayı olan genç karatecilerimizi, onları yetiştiren antrenörleri İhsan Kaya hocamız ile Kerem ve Muhammet Kaya kardeşlerimizi tebrik ediyor; muhteşem performansını izleme fırsatı bulduğumuz Dünya 2.si Karatecimiz Damla Su Türemen'e de başarılar diliyorum.            

Sarayköy Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliği ile açılan karate kursuna katılan yaşları 6 ila 15 arasında olan 65 sporcu için kuşak ve diploma töreni düzenlendi. Törende minik kareteciler ile Dünyada ve Avrupa’da aldığı başarıların ardından Türk Bayrağımızı dalgalandıran Karateci Damla Su Türemen ile derece yapmış karetecilerin yaptığı gösteriler mest etti.

 

Sarayköy Kültür Merkezinde düzenlenen törene Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Spor Müdür Durmuş Canseven, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, Sarayköy Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan,,Sarayköy İlçe Halk Eğitim Müdürü Halil Kaya, Karate Antrenörü İhsan Kaya, Muhammed Kaya, Kerem Kaya,Tuğçe Kaya, ,Dünya 2.’si Avrupa 3.’sü Karatecimiz Damla Su Türemen, Karate sporcuları, aileleri ve Sarayköylü vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Yapılan törende protokolün konuşmalarının ardından katılımcı sporculara kuşakları ve diplomaları teslim edildi. Teslim töreninin ardından Sarayköy Kültür Merkezi salonunu dolduran Sarayköylü vatandaşlara Dünyada ve Avrupa’da aldığı başarıların ardından bayrağımızı dalgalandıran karatecimiz Damla Su Türemen küçük bir gösteri düzenledi. Türemen’ in gösterisini ardından sahneye çıkan 80 takım arasından Türkiye 2.’si olan iki genç sporcuda gösterilerini gerçekleştirdi. Törende konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, "Belediyemiz ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle açılan karate kursuna katılan sporcularımız için düzenlenen kuşak ve diploma törenine katıldık. Her biri geleceğin şampiyon adayı olan genç karatecilerimizi, onları yetiştiren antrenörleri İhsan Kaya hocamız ile Kerem ve Muhammet Kaya kardeşlerimizi tebrik ediyor; muhteşem performansını izleme fırsatı bulduğumuz Dünya 2.si Karatecimiz Damla Su Türemen'e de başarılar diliyorum.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.