Denizli'de karşı şeride geçen otomobil ticari araca çarptı: 10 yaralı

ASAYİŞ 27.09.2020 - 07:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de karşı şeride geçen otomobil ticari araca çarptı: 10 yaralı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrolünü kaybeden otomobilin karşı şeride geçerek ticari araçla çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı.   Denizli'den Ankara istikametine giden Hüseyin Yılmaz yönetimindeki 20 ABD 963 plakalı otomobil, Ankara Bulvarı Pamukkale kavşağı yakınlarında kontrolden çıkarak önce orta refüjdeki elektrik direğine, ardından karşı şeride geçerek Halil İbrahim Güleç idaresindeki 20 Y 6124 plakalı hafif ticari araca çarptı.     Can pazarının yaşandığı kazanın ihbarı üzerine bölgeye 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücülerle araçlarda bulunan 8 kişi, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçlardan çıkartılarak ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.     Kara yolunda ulaşım bir süre yan yoldan kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılması ve yoldaki temizlik çalışmasından sonra trafik normale döndü.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrolünü kaybeden otomobilin karşı şeride geçerek ticari araçla çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı.

 

Denizli'den Ankara istikametine giden Hüseyin Yılmaz yönetimindeki 20 ABD 963 plakalı otomobil, Ankara Bulvarı Pamukkale kavşağı yakınlarında kontrolden çıkarak önce orta refüjdeki elektrik direğine, ardından karşı şeride geçerek Halil İbrahim Güleç idaresindeki 20 Y 6124 plakalı hafif ticari araca çarptı.

 

 

Can pazarının yaşandığı kazanın ihbarı üzerine bölgeye 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücülerle araçlarda bulunan 8 kişi, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçlardan çıkartılarak ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

 

 

Kara yolunda ulaşım bir süre yan yoldan kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılması ve yoldaki temizlik çalışmasından sonra trafik normale döndü.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.