Denizli'de kaybolan Gülşen Didim'de bulundu

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2019 - 17:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kaybolan Gülşen Didim'de bulundu

Denizli’de çalışmak için Didim’den yola çıkan ve 41 gündür annesinin haber alamadığı Gülşen Ünlü’ye ulaşıldı.   Aydın'ın Didim ilçesindeki evinden Denizli'deki bir özel hastaneye iş başvurusu yapacağını söyleyerek çıkan ve 41 gün önce annesi ile görüştükten sonra bir daha haber alınamayan hemşire Gülşen Ünlü (21) bulundu. Gündoğdu’nun bilgisi dâhilinde Denizli’ye gelen genç hemşireden o günden bu yana haber alınamıyordu. Kayıp başvurusunun ardından çalışma başlatan polis ekipleri genç hemşireyi Didim’in Akbük Mahallesinde erkek arkadaşının evinde buldu.   Anne Huriye Gündoğdu’nun 41 gündür aramalarına rağmen bulamadığı Gülşen Ünlü, Didim’de erkek arkadaşının yanında bulundu. Polis ekipleri, Gülşen Ünlü ve erkek arkadaşını, ifadelerine başvurmak üzere emniyete götürdüğü belirtidli

Denizli’de çalışmak için Didim’den yola çıkan ve 41 gündür annesinin haber alamadığı Gülşen Ünlü’ye ulaşıldı.

 

Aydın'ın Didim ilçesindeki evinden Denizli'deki bir özel hastaneye iş başvurusu yapacağını söyleyerek çıkan ve 41 gün önce annesi ile görüştükten sonra bir daha haber alınamayan hemşire Gülşen Ünlü (21) bulundu. Gündoğdu’nun bilgisi dâhilinde Denizli’ye gelen genç hemşireden o günden bu yana haber alınamıyordu. Kayıp başvurusunun ardından çalışma başlatan polis ekipleri genç hemşireyi Didim’in Akbük Mahallesinde erkek arkadaşının evinde buldu.

 

Anne Huriye Gündoğdu’nun 41 gündür aramalarına rağmen bulamadığı Gülşen Ünlü, Didim’de erkek arkadaşının yanında bulundu. Polis ekipleri, Gülşen Ünlü ve erkek arkadaşını, ifadelerine başvurmak üzere emniyete götürdüğü belirtidli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.