Denizli'de kayıp adam Sarayköy'de bulundu

ASAYİŞ 20.06.2019 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kayıp adam Sarayköy'de bulundu

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 4 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Özay Öztürk yapılan aramalar sonucu Sarayköy İlçesi’nde bulundu.   Merkezefendi İlçesi Üçler Mahallesi’nde ikamet eden Özay Öztürk (47) 17 Haziran Pazartesi sabah 06.00 sıralarında ayrıldı. Kayıp olan Öztürk’ü bulma çalışmaları polis ve AFAD ekipleri tarafından aralıksız devam etti. Havanın yağışlı olması dolayısı ile yıldırım düşmesi ihtimaline karşı ormanlık arazide aramalarını sürdüren ekiplerin bir ara aramaya ara vermesinin ardından çalışmalar devam etti.   Polis ekipleri kayıp olan Öztürk’ün son olarak ormanlık araziye doğru gittiğini İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD)’ne bildirdi. AFAD’a verilen bilgiler doğrultusunda çalışmalarını ormanlık arazide yoğunlaştıran ekipler Özay Öztürk’e Sarayköy İlçesi’nde saat 01.00 sularında ulaşmayı başardı.   Eşi ile görüşen haber merkezimize verdiği bilgide, fiziki olarak bir yaralanması bulunmadığı ama geçici bir hafıza kaybı olduğunu, şuan ise evde olduğunu aktardı. Gün içerisinde hastaneye gideceklerini tedavisinin yapılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 4 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Özay Öztürk yapılan aramalar sonucu Sarayköy İlçesi’nde bulundu.

 

Merkezefendi İlçesi Üçler Mahallesi’nde ikamet eden Özay Öztürk (47) 17 Haziran Pazartesi sabah 06.00 sıralarında ayrıldı. Kayıp olan Öztürk’ü bulma çalışmaları polis ve AFAD ekipleri tarafından aralıksız devam etti. Havanın yağışlı olması dolayısı ile yıldırım düşmesi ihtimaline karşı ormanlık arazide aramalarını sürdüren ekiplerin bir ara aramaya ara vermesinin ardından çalışmalar devam etti.

 

Polis ekipleri kayıp olan Öztürk’ün son olarak ormanlık araziye doğru gittiğini İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD)’ne bildirdi. AFAD’a verilen bilgiler doğrultusunda çalışmalarını ormanlık arazide yoğunlaştıran ekipler Özay Öztürk’e Sarayköy İlçesi’nde saat 01.00 sularında ulaşmayı başardı.

 

Eşi ile görüşen haber merkezimize verdiği bilgide, fiziki olarak bir yaralanması bulunmadığı ama geçici bir hafıza kaybı olduğunu, şuan ise evde olduğunu aktardı. Gün içerisinde hastaneye gideceklerini tedavisinin yapılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.