Denizli’de kayıp olarak aranan genç ölü bulundu

ASAYİŞ 13.01.2020 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de kayıp olarak aranan genç ölü bulundu

Denizli'de iki gün önce kaybolan ve aranan 18 yaşındaki genç Pamukkale İlçesi’nde bir parkta ölü olarak bulundu.   Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Kale ilçesinde ikamet eden ve iki gün önce evinden “Denizli’ye gidiyorum” diyerek ayrılan 18 yaşındaki Kerim Kartiz, bugün bir parkta ölü olarak bulundu. Ailesinin, evden çıktıktan sonra haber alamadığı ve eve geri dönmemesi üzerine Kerim Kartiz için kayıp ihbarında bulundu. Tüm aramalara rağmen haber alınamayan gencin, bugün sabah saatlerinde Bağbaşı Mahallesi'nde yürüyüş yapan vatandaşlar ile temizlik görevlileri bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.   Yapılan kontrollerde hareketsiz yatan ve hayatını kaybettiği tespit edilen kişinin 18 yaşındaki Kerim Kartiz olduğu tespit edildi. Polis ekiplerinin inceleme yaptığı olay yerinde boş çakmak gazı tüplerinin bulunması dikkat çekti. Kartiz’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Gencin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'de iki gün önce kaybolan ve aranan 18 yaşındaki genç Pamukkale İlçesi’nde bir parkta ölü olarak bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Kale ilçesinde ikamet eden ve iki gün önce evinden “Denizli’ye gidiyorum” diyerek ayrılan 18 yaşındaki Kerim Kartiz, bugün bir parkta ölü olarak bulundu. Ailesinin, evden çıktıktan sonra haber alamadığı ve eve geri dönmemesi üzerine Kerim Kartiz için kayıp ihbarında bulundu. Tüm aramalara rağmen haber alınamayan gencin, bugün sabah saatlerinde Bağbaşı Mahallesi'nde yürüyüş yapan vatandaşlar ile temizlik görevlileri bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Yapılan kontrollerde hareketsiz yatan ve hayatını kaybettiği tespit edilen kişinin 18 yaşındaki Kerim Kartiz olduğu tespit edildi. Polis ekiplerinin inceleme yaptığı olay yerinde boş çakmak gazı tüplerinin bulunması dikkat çekti. Kartiz’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Gencin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.