Denizli'de kaza: 1 Kişi yaralı

DENİZLİ 07.06.2016 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de kaza: 1 Kişi yaralı

Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Denizli Merkezefendi ilçesinde ters şerit ihlali yapan motor sürücüsü kazaya sebebiyet verdi. Denizli Merkezefendi ilçesi 505 sokak da meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Motosiklet sürücüsü, iddiaya göre Hacılar cami altındaki yol olarak da bilinen 505 sokakta ters şeride girdiğinde başka araçla çarpıştı. Yaşanan kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri, yaralıya müdahale ettikten sonra kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Denizli Merkezefendi ilçesinde ters şerit ihlali yapan motor sürücüsü kazaya sebebiyet verdi.

Denizli Merkezefendi ilçesi 505 sokak da meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Motosiklet sürücüsü, iddiaya göre Hacılar cami altındaki yol olarak da bilinen 505 sokakta ters şeride girdiğinde başka araçla çarpıştı. Yaşanan kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri, yaralıya müdahale ettikten sonra kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.